שאלה בנושא

LucidGuess

New member
שאלה בנושא

הבנתי שתאים סרטניים נוצרים בעצם כל יום בגופינו, אך מערכת החיסון מצליחה לזהות אותם ולהשמיד אותם, האם זה נכון? אם כן, מה ההבדל בין תאים אלו לבין תאי סרטן בגידול סרטני? מדוע אותם הגוף לא מצליח להשמיד? מה ההבדל? תודה על כל הבהרה
נ.ב - אני מאמין לחלוטין שאפשר לרפא סרטן באמצעות חלומות צלולים שהם דבר מדהים בפני עצמו, כך משלבים שני דברים מופלאים יחד, גם חלום צלול שהוא דבר קסום ומדהים, וגם ריפוי עצמי מלא - שתי ציפורים במכה אחת ( חלום צלול הוא חלום בו אתם יודעים שאתם חולמים בזמן שהחלום מתרחש, ואתם יכולים לשלוט בו שליטה מלאה, הכל לגמרי מציאותי בדיוק כמו עכשיו כשאתם ערים, בפורום "חלומות צלולים" תוכלו לקבל פירוט נוסף ). Lucid

LucidGuess

New member
יש סיבה שלא מתייחסים אלי כאן?

כתבתי שתי הודעות שמשום מה זוכות להתעלמות גמורה מצידכם, יש סיבה? Lucid

קראתי באינטרנט

קראתי באינטרנט שיש תאים סרטניים שפשוט מתחפשים לתאים נורמאליים ואז התאים הלבנים החיילים שלנו לא מזהים אותם, ואז הם חוגגים. אל תכעס עלינו כשאנו לא מיד עונים, זו פשוט שאלה שאין כל כך תשובה עליה ואפילו גדולים וחכמים מאיתנו בעולם הרפואה לא ממש מצאו את התשובה. תמשיך לכתוב לנו, כולם אהובים כאן איילת האביב

rubber duck

New member
ראשית ברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif

קורה שאין לכותבים מה להגיב קורה שאין הם יודעים כיצד להתיחס לנקודה מסוימת וקורה שאין בידינו את הידע המבוקש מה גם שנכון להיום אין רופא בפורום מעבר לכך ולךעניין השאלה אחד מתפקידיה של מערכת החיסון היא לחסל כל תא שאינו אמור להיות בגוף תא ממאיר הינו תא שעבר מוטציה מסוימת ומתקפד בצורה שונה מייעודו ומערכת החיסון אמורה לזהותו ככזה להעלימו מן המערכת קורה ומערכת החיסון שוגה בזיהוי ותא אחד כזה מתפתח לגידול וזהו למעשה הסרטן לגבי שיטות ריפוי נושא הלמיה הינו חלק מן הרפואה המשלימה בעבר לא היתה התייחסות ספציפית לרפואה המשלימה כאמצעי להחלמה ממחלות בכלל וסרטן בפרט בימיינו אלו מתקיימים מחקרים וחקם אכן מוחיך שיש לרפואה המשלימה אלמנטים המסייעים להחלמה אני לא ממש יודע האם בוצע מחקר לגבי חלימה אבל סביר שאם אל בוצע אז יבוצע בעתיד הקרוב שרון

ברוך הבא לפורום

אני לא מתחום הרפואה ולכן מה שאגיד יכול להיות לא לגמרי מדויק תאים סרטניים נוצרים בעצם כל יום בגופינו, אך מערכת החיסון מצליחה לזהות אותם ולהשמיד אותם, זה נכון!! מחלת הסרטן מתפתחת עקב כישלון המערכת החיסונית להתמודד עם ריבוי התאים הסרטניים. יכולות להיות לריבוי ולכשל סיבות רבות. אחת מהסיבות היא סיבה נפשית... אבל לא לקפוץ מהר למסקנות יש עוד סיבות רבות וחזקות, כמו חומרים מסרטנים, וירוסים שונים ועוד... אפשר ורצוי לחזק את המערכת החיסונית. טרם שמעתי על טכניקה שמאפשר שליטה בחלומות זה קורה לי לפעמים, במקרה בעיקר בשעות הבוקר כאשר אני מקיץ מחלום זוכר אותו ונרדם כדי להמשיך אותו איך שולטים בזה בדיוק לא יודע... ברם אולם זה נשמע מדליק אם אפשר לשמוע יותר אשמח מאודדדד.

LucidGuess

New member
חלומות צלולים הם דבר מדהים ביותר!

חלומות צלולים הם דבר מדהים, אלו הם חלומות שבהם אתה יודע שאתה חולם בזמן החלום עצמו, ואתה יכול לישלוט בהם שליטה מלאה, עם מודעות עצמית מלאה בתוך החלום, הכל שם מציאותי לגמרי ( קשה להאמין אבל זה בדיוק ככה, ויותר מזה ) ואתה יכול לעשות הכל! לעוף מעל נופים קסומים וממש תרגיש את תחושת הטיסה כמו הרוח וכוחות הג´י, בדיוק כמו ההרגשה שברכבת הרים, אתה יכול לעבור דרך קירות, לאכול ולשתות מאכלים מדהימים בטעמם, לסייר בתוך טירות קסומות בין החדרים ולחטט בתוך מגירות וארונות, ליפגוש ולדבר עם יצורים מהאגדות, שיהיו לגמרי מציאותיים! אתה יכול לסייר בתוך הגוף שלך עצמך ולבדוק אם יש באיזו עיה! וגם לפתור אותה! בחלום צלול אתה נמצא בקשר ישיר לגמרי עם התת מודע שלך, כל מה שקורה שם נוצר בעצם ע"י התת מודע שלך, כל דמות נישלטת ע"י התת מודע, לכן חלום צלול הוא המקום הטוב והיעיל ביותר לשיטות של ריפוי עצמי באמצעות דמיון מודרך, כי בחלום צלול אתה לא צריך להתאמץ ולדמיין דברים, הכל שם לגמרי מציאותי מול העיניים! הקשר עם התת מודע הוא ישיר לחלוטין! לדוגמה כדי לרפא גוש סרטני בחלום צלול אתה יכול - 1. למצוא רופא בחלום הצלול ולבקש ממנו שירפא אותך. 2. ליצלול לתוך גופך, להגיע ישירות לגידול ולרפא אותו עם ג´ל מרפא קסום. 3. להעביר את היד מעל איזור הגידול ולשדר אנרגיה מרפאת ישירות לתוכו. 4. לישתות משקה קסמים כחול שיגיע לגידול וירפא אותו. בכך אתה מרוויח 2 דברים מעולים, גם חלום צלול שזה דבר פשוט מדהים מפני עצמו! וגם ריפוי עצמי מלא מסרטן בלי כאבים ותוך ניצול היכולת המדהימה של הגוף לרפא את עצמו! בתור התחלה הנה אתר מעולה על חלומות צלולים ( אתרים נוספים תמצא בקישורי פורום חלומות צלולים ) יש 2 שיטות עיקריות ליצירת חלום צלול - א. במשך היום, כמה שיותר פעמים עצור ושאל את עצמך "האם יתכן שאני חולם עכשיו??" ואז אתה מביט סביבך טוב טוב כמה שניות ובודק אם אתה מבחין במשהו מוזר או לא הגיוני שיגיד לך שזה חלום. אם תתאמן על זה כמה ימים, ובתדירות מספיק גבוהה, אז בסופו של דבר אתה תעשה יום אחד ( מתוך הרגל ) את הבדיקה הזאת גם בזמן חלום ואז תבין שאתה חולם! וואלה! כדאי שתעשה את בדיקת המציאות הזאת בכל פעם שאתה עובר מחדר לחדר, ובכל פעם שאתה קם או מתיישב, ובכלל כמה שיותר פעמים במשך היום, כל המרבה הרי זה משובח.
ב. שיטה נוספת, ממש מגניבה ומאתגרת, היא להתעורר אחרי 5-6 שעות שינה ( 5:00 או 4:30 בבוקר אילו השעות הכי טובות לנסות זאת כי עדיין חשוך ואין רעשים ולכן קל להרדם שוב ) קום מהמיטה לכמה דקות וחזור לישון, עכשיו שכב בנחת במיטה והתחל להתרכז במשהו בלי הפסקה, בלי לינדוד עם המחשבות! לדוגמה במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה, בנשימות שלך, או בכל דבר שנוח לך, אם תהיה לך טיפה סבלנות הגוף שלך ירדם בסופו של דבר, ואתה תיכנס ישירות לחלום צלול בלי לאבד את המודעות העצמית! אזהרה קטנה: בדרך עלולים לקרות דברים מאד מפחידים כמו אנשים שמסתובבים לך בחדר ומדברים או נוגעים בך, וויברציות, שיתוק שינה, ודברים מפחידים נוספים, אל תפחד, זה רק החלום הצלול שמתחיל להווצר מול עיניך, זה חלק מהחוויה בשיטה הזאת!
מה דעתך? נשמע לך מעניין? לילה טוף, Lucid

אני יכול לנסות../images/Emo8.gif

באמת נשמע מעניין נתקלתי לא פעם ברעיון לרשום חלומות מיד ביקיצה, כדי לזכור את החלומות ולהתחבר לתת מודע. אבל החלומות צלולים האלו זה צעד נוסף קדימה... נשמע מדהים תודה ושנה טובה שכל חלומותינו הוורודים ישתלטו על חיינו האמיתיים אמן....

למעלה