שאלה בנושה "אירון מאן" בפול טילט

יוהדיקו

New member
שאלה בנושה "אירון מאן" בפול טילט

ראיתי בטבלה שלי שבחודש שעבר היו לי 21 ימים שבהם עברתי את ה50 נקודות מה שמקנה "Bronze level" הבנתי שמגיע לי לשחק בפרירול אחד מתוך ארבעה שהפרס הוא 10K? איפה אני מוצא את הפרירול של אירון מאן? ואם יש עוד דברים שאני אמור לדעת או לבחור מתוכם?

NoEgo

New member
אתה כבר רשום לטורניר

תסתכל אצלך ב - registerd in tournaments זה ב 13 לפברואר

יוהדיקו

New member
לא מופיע לי אז בטח א רשום 20 ימים עם 50+

מזכים אותי בכניסה לפרירול או שיש עד תנאים שחיביים לעמוד בהם?

modz0r

New member
אתה צריך לבחור איזה בונוס אתה רוצה לקבל

Iron Man Medals או פרירול. יכול להיות שאם אתה לא בוחר, זה מביא לך אוטומטית Iron Man Medals. תשלח להם מייל, תשאל אותם (או שתכנס לדף של האיירון מן, ותראה אם קיבלת נקודות בונוס).

יוהדיקו

New member
ובסוף תראה איזה נמיוק אני מקבל מהם...

your rewards haven't been credited to your account because you didn't opt into this promotion סבבה ואני עוד חשבתי שזה אוטומתי וגם אם לא אז יכירו לי בזה ויתנו לי את האפשרות בחירה... אבל פול טילט האצר היפה ביותר והמתקדם ביותר מבחינת תוכנה סובלים מרמת איכות ירודה של שירות לקוחות ממש כמו ביטוח לאומי או משרד הרישוי בארץ

darkAI

New member
למה חשבת שזה אוטומטי אם הם מציינים בפירוש

בכל promotion שלהם שאתה צריך להירשם כדי להיות זכאי לבונוס? מה שכן - שירות הלקוחות שלהם באמת זוועתי

darkAI

New member
אם אני לא טועה,

זה אוטומטית רושם אותך לfreeroll. זה גם יותר משתלם מבחינתם, כי בין כה וכה הם מביאים סכומים קבועים בפרירול וכל אדם נוסף שנרשם לא ממש משנה שום דבר. מנגד - כל מדלייה שהם נותנים מתורגמת לכסף נוסף שהם יצטרכו להוציא

יוהדיקו

New member
רשמו לי לא נורא בחודש הבא תנסה שוב

אז רשמתי לו שאני באמת ינסה בחודש הבא רק בפוקרסטארס

למעלה