שאלה בנפסטר

arye9

New member
שאלה בנפסטר

ישבתי מול המחשב, לא היתי מחובר לאינטרנט, ופתאום המחשב ניסה להתחבר והופיע סימון של נפסטר. לא הספקתי לראות אם הוא יתחבר לבד כי לחצתי על CANCEL. השאלה אם המחשב יכול להתחבר לבד לאינטרנט (שלא נדע מצרות)? ואם אנחנו כאן אז עוד שאלות בחלון SEARCH 1. מה זה בעצם BITRATE מה יותר טוב מספר גדול או קטן? 2. בזמן שמישהו מוריד ממני קבצים, האם זה מוריד מקצב ההורדה שלי? וכאשר אני גולש? כמו שאתם מבינים השאלה הראשית היא החשובה, אבל אשמח לקבל תשובות חלקיות תודה אריה

alexsam

New member
נפסטר??!!! הוא לא מת???!!! :)

המחשב יכול להתחבר אוטומטית לאינטרנט אם אתה הגדרתה לו שכאשר מעלים תוכנה מסויימת הוא יתחבר לבד. יותר טוב גדול..... זה קצב שידור. ובשמן שמישהו מוריד ממך שירים אז כן הוא עושה את זה בקצב של המחשב שלך(הגיוני לא?!). אבל מה אתה דואג...... נפסטר רשמית לא חוקיים ועדיף שלא להוריד מהם יותר שירים כי זה עבירה על החוק (גם ישראלי). נ.ב.אני אהבתי את נפסטר אבל כמו שאומרים לכל דבר טוב יש סוף... ביי אלכס (מ.פ. ``תוכנות``)

Blade

New member
אוקיי

קודם כל.. לגבי השאלה הראשונה שלך. אם בהגדרות התקשרות שלך. החייגן מתחבר בצורה אוטומטית לאינטרנט. אז כן. הנאפסטר יכול להתחבר לבד. אתה צריך להוריד את האופציה הזאת. דרך ``אפשרויות אינטרנט`` קליק ימני על האייקון של אינטרנט אקספלורר בשולחן עבודה. ואז מאפיינים. בתוך החלון של האפשרויות יש לך לשונית של CONNECTIONS ויש שם את כל האופציות של הקשר שלך אחת היא מהן היא זאת שאומרת לחייגן אם להתחבר אוטומטית או לא. אתה פשוט צריך להוריד את ה``וי`` משם. במידה והוא מסומן. תשובה לשאלה השניה. הביטרייט קובע את האיכות של השיר. 128 מקביל פחות או יותר לאיכות של CD. 112 זה קצת פחות מזה. וכל מה שיותר מ128 זה אומר שהאיכות תהיה יותר ויותר טובה. אבל בדרך כלל אין הבדל מ128 ומעלה. זה אומר שעדיף להוריד שירים שהאיכות שלהם היא 128 ומעלה. תשובה לשאלה שלישית. בזמן שמישהו מוריד ממך שירים אז כן. הוא לוקח לך מהרוחב פס. ואתה תוריד בקצב יותר נמוך. אם יש לך מודם רגיל. רוחב הפס שלך הוא בערך 4-5 קילובייט לשנייה בזמן טוב. ואם מישהו מוריד ממך בקצב של 2 קילובייט לשנייה הוא משאיר לך רוחב פס של 2-3 קילובייט בשבילך. אגב. חלק ממשתמשי ADSL יקבלו ירידה דראסטית במהלך התהליך שמורידים מהם שירים. מאחר וUPLOAD לרשת פוגע ביכולת ההורדה של הקשר. (זה חישוב קצת מסובך. אבל נכון. כרגע עובדים בבזק על פתרון לזה). טיפ קטן. עדיף להוריד שירים ממשתמשים שיש להם קשר של DSL או CABLE או T1 לאינטרנט. מאחר ומשתמשים אלו יכולים לשלוח אלייך מידע בצורה יותר מהירה ממשתמשים עם מודם רגיל.

למעלה