שאלה בסדרה גולשים בזמן

056347686

New member
שאלה בסדרה גולשים בזמן

איך הם איבדו את הקורדינאטות של עולם הבית?ראיתי את כל הפרקים

RIPPER

New member
בפרק הראשון

בקטע שבו הם נמצאים בקדילק האדומה של רמברנט והם צריכים לברוח מהסופה שמתקרבת קוין אומר לכולם שהוא לא יודע מה יקרה אם הוא יפעיל את מד הזמן לפני הזמן המקורי שלו הם היו צריכים לברוח המד זמן הראה שעתיים ומשהו עד למערבולת וקוין הפעיל את זה קודם

056347686

New member
אבל אחר כך בפרק של יציאת מצרים

הם גילו את הקורדינאטות של עולם הבית ושוב איבדו אותם איך?

RIPPER

New member
אני לא זוכר במדויק אבל

אני כן זוכר את זה וויד רמי והפרופסור נתקעים בתוך פירמידה וקווין נלקח לחקירה שהטיימר נמצא אצלו אחרי זמן מסוים הוא בורח עם איזה עוזרת מהמשטרה שם אחרי שהוא מגלה שגם בעולם הזה יש גולשים אבל רק המלוכה מורשית לגלוש הוא גונב טיימר של המלוכה והולך לכיוון הפירמידה כדי לחלץ את השלושה בינתיים הוא רואה שהטיימר שלו עוד כמה שניות מתאפס אז הוא בכוונה מפספס את הגלישה כדי לחלץ את השלושה לבסוף שכולם ניפגשים שוב הם גולשים עם הטיימר החדש של בית המלוכה בטיימר הזה אין את הנקודות ציון של "ארץ מרכז" בפרק הזה גם התסריטאים שינו את צורת המערבולת וצבעה

כשהם ראו את מגי בפעם הראשונה

והם גילו שבמד זמן של בעלה יש את הקורדינאטות של עולם הבית

RIPPER

New member
טוב זה הוך ככה

קווין ומגי גולשים עם הטיימר של בעלה של מגי ואז הם מוצאים את הקורדינטות של ארץ מרכז בחזרה שהם חוזרים לארץ של מגי ריקמן לוקח את הטיימר ובורח אחרי שהוא הורג את הפרופסור ועוד כמה אנשים כולל בעלה של מגי בזמן שקווין ומגי מחפשים עולם מתאים הפרופסור ובעלה של מגי עובדים על הטיימר של קווין ויוצרים מצב שבו אפשר לעקוב אחרי חורי תולעת ככה הם גולשים ומחפשים את ריקמן כי הטיימר עם הקורדינטות אצלו

אבל אחר כך בעונה החדשה הם חזרו

הביתה כי יש להם את הקורדינאטות בטיימר שלהם אבל שוב איבדו אותם

אסף_

New member
אני לא אוהב את העונה החדשה כל כך

אם השחקנים הישנים זה היה יותר יפה

RIPPER

New member
את העונה החדשה

אני לא יודע כי ראיתי את חלקה ולא הכל כי גם אני אומר שהסידרה נהיתה על הפנים עם השחקנים החדשים אהבתי יותר את העונות הראשונות

red hot

New member
העונה החדשה ממש חרא.

ראיתי את כולה אבל ממש התאכזבתי כשגיליתי שקווין ואחיו לא חוזרים מישהו יודע למה? השחקנים החדשים חרא והבן בכלל לא יודע לשחק!@!!!!!1

הייזל

New member
בעיקר בגלל שמי שיחק את

קווין מלורי רצה יותר מדי כסף. או שהתסריטים החדשים ממש לא מצאו חן בעיניו. (רמז רמז)

טורו

New member
הם במימד אחר

הם לא איבדו את הקורדינאטות .הם פשוט במימדים אחרים.

Sub Zero

New member
הייתה פעם אחרונה... -ספוילרים-

שהם איבדו את הקואורדינטות של כדה"א שבו גרו ההורים האמיתיים של קווין וקולין, ולא של כדה"א "האמיתי". בעולם של ההורים שלהם כבר הביסו את הקרומאגס, והם היו בדרך לשם. בעולם שבו עברו היה מדען, שהתחזה לחבר של ההורים שלהם. הוא "תיקן" את הקואורדינטות לעולם שלו, שבו ה"הורים" שלהם ניסו להרוג אותם. הקואורדינטות של העולם המקורי שממנו יצאו היו אצל רמבראנדט, אך הוא היה צריך למצוא את הנשק שיביס את הקרומאגס.

למעלה