שאלה בסיסית (בקשר לגרסה הישראלית)

bono76

New member
שאלה בסיסית (בקשר לגרסה הישראלית)

שלום, צפיתי אתמול בתכנית עם בת זוג שעוקבת אחרי הגרסה מחו"ל. התפתח בינינו ויכוח- אני טענתי שהתכנית אותנטית ואכן מתארתם את ניסיונותיהם של המשתתפים לשרוד. א-ב-ל- מכיוון שמדובר בטלויזוה ובאנשים בוגרים(לחלקם משפחות עם ילדים...) ובשנות ה-2000 בטוח מספקים להם תנאים בסיסיים כמו: נייר טואלט, טמפונים, אוכל ושתיה בסיסיים, כמה שעות שינה בתנאים נורמליים, סוג של "שעת ת"ש" במהלך היום וכו'... כל זה מחוץ למצלמות ותוך פגיעה מינימלית באותנטיות של התכנית. וצריך כמובן לזכור שמדובר בגרסה ישראלית... בת הזוג שצפתה איתי טענה שאני טועה והם לא זוכים לאף אחד מהנ"ל וצריכים לגמרי להסתדר בכוחות עצמם (אולי למעט שערות ברגליים...). מה דעתכם?

רוב הסיכויים שהגרסה הישראלית דומה למקורית

המפיקים של הגרסה האמריקאית אמרו בעבר שהם לא קוראים לסדרה ריאלטי אלא דרמה ללא תסריט, הם הודו בשחזור סצנות, ועוד כל מיני עיגולי פינות. נראה לי ברור לחלוטין שדואגים להם להגיינה אישית לבנות , נייר טואלט אין - יש עלים
. ויש להן סכיני גילוח לבנות. ברור שאין אוכל ושתייה, יש גבול למה שנותנים, הם נותנים להם מקור למים שהם צריכים להרתיח, ולפעמים נותנים להם שק אורז בהתחלה, זה הבסיס בערך. אז בוא נגיד ששניכם צודקים.

MeWithoutU

New member
סכיני גילוח לבנות?../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח...הצחקת אותי!!! לא ראית את הישרדות בארצות הברית? בכל עונה ועונה - אחרי כמה זמן שם הבנות הופכות לשעירות מסריחות...פשוט מגעיל להיסתכל על זה...כל פעם שהן מרימות ידיים...השיעורות יוצאותתתתתתתתתתתתת........ איכססססססססססס
ומה באמת עם זמן מחזור? חשבתי על זה...ואין לי תשובה. יכול להיות שכן נותנים טמפונים... אבל מה עם בנות שלא משתמשות בטמפונים?הולכות עם תחשובות? פשוט איכסססססססססססססססססס....... בהישרדות - הכי טוב להיות גבר!... אין מחזור!...יש שיער...וגם מגדלים זקן - שזה סקסי!!!(=

הם כבר הודו שנותנים להם סכיני גילוח ומוצרי

היגיינה לבנות. זה היה בערוץ E, חוץ מאנג'י (שזה מבחירה) תגידי לי מי ראית עם שערות? לא זוכרת מי זו הייתה מעונה 1 או 2 שהודתה שנתנו להם סכיני גילוח (היה בתוכנית 101 הסודות השמורים ביותר E).

neta333

New member
ומה עם מחזור?

מביאים להן טמפונים? בפרק איחוד של העונה השנייה מישהי (אני לא זוכרת איך קוראים לה) שהיה להם תיק עזרה ראשונה,שהיו בו גם קונדומים..(ההמשך לא חשוב)

לזה התכוונתי במוצרי הגיינה לבנות

טמפונים פדים וכל החבילה. קונדומים לא ידע האמת, הגיוני החברה בטח לא תרצה לקחת על אחריותם מחלות והריונות.

neta333

New member
נכון..

למה הם לא אומרים שיש להם דברים בסיסיים? אמרו שהם ננטשו בלי כלום.. הם לא פחדו שהאמת תדלוף ויגידו שהם שקרנים או משהו?

noam666

New member
בטוח נותנים להם דברים כמו טמפונים וזה..

ומי שלא משתמשת בטמפונים לא בדיוק יכולה להשתתף בסדרה הזאת כי זה הרבה עם מים.. אבל זה לא נראה לי ממש עוזר כשאין נייר טואולט וכשכל הסביבה שם בכלל לא הגיינית. וגם כריסטי בעונה ה-6 לא הורידה שערות והיו עוד כמה שכרגע אני לא זוכרת.. יכול להיות שזה היה מבחירה

N B I

New member
לא מדויק

יש להם עזרה ראשונה, הכוונה בעזרה ראשונה היא כמובן גם למוצרי היגיינה נשיים-במצב כזה יכולים להתפתח זיהומים לא נעימים וזה לא לעניין. הם באו להשתתף בתוכנית טלוויזיה על השרדות לא למות. לפי דעתי חשיבות תיק עזרה ראשונה היא כמעט כמו החשיבות של מסוק בטווח הזנקה (ראו מקרה מייקל עונה 2) על סכיני גילוח- יש הרבה בנות עם שערות, אם היתם בוחנים ממש טוב היתם רואים שלאמבר שעונה 8 (ראיתי את העונה הזו מיליון פעם) היו שערות לדוגמא. מה גם בעונה 2 קל (המתמודד שהואשם בהברחת בשר משומר) הציע לבנות לקבל סכין אחד מתוך שלושת הסכיני שהביא איתו בתור "פריט מותרות" כך שכנראה יש בעיה עם זה. בטח עושים שעווה לפני, אם מתכננים נכון את הזמנים שעווה יכולה להחזיק להרבה מאוד זמן, אני מכירה בנות שעושות פעם בחודש וחצי ולא נראות כמו קופי אדם בכלל.

MeWithoutU

New member
היגיינה בהישרדות לבנות

נו באמת...אני לא יכולה עכשיו להתחיל ליראות מעונה ראשונה עד 15 כדאי לבדוק למי באמת היה שיער ולמי לא. אומנם לא לכולן היה שיער...אבל לחלק גדול היה!וזה היה מזעזע כל פעם שהרימו את הידיים... ככה שאם זה מבחירה לא להוריד שיער - אלוהים...שמישהו יסביר לאותן בחורות ששיערות בבית השחי זה מגעיל!!! בקשר לטמפונים ותחבושות... אז מה שואלים את הבנות שרוצות להיכנס לתוכנית??? "את משתמשת בטמפונים?כי אם לא - אז את לא יכולה להישתתף בתוכנית"...חחח
אוי גאדדדדד...זה פשוט מגעיל!!!כי כולם יודעים איך שמים טמפון!...אז לשים טמפון בלי לשטוף ידיים לפני ואחרי? גאד!נו באמת...זה מגעיל!!! בחייםםםםםםם לא הייתי מוותרת על היגיינה שלי - בשביל משחק שאולי אקבל בו מלא כסף!פשוט לא! לא אכפת לי כמה כסף... זה פשוט לא הולך! ובטח לא כשזה 39 ימים. אני בנאדם אובססיבי לניקיון והיגיינה - ויום אחד בלי מקלחת אני כולי בקריז!!! אני מסוגלת להתקלח בשיא החורף - בשיא הקור - במים קרים קפואים...העיקר שאני יתקלח! טוב נו... כל אחד והגבול שלו...()=

למעלה