שאלה בסיסית למי שמכיר NIKON 5600

nikon5600

New member
שאלה בסיסית למי שמכיר NIKON 5600

שלום אני רכשתי לא מזמן את המצלמה הזאת וזאת ללא כל התיעצות מרובה פשוט זה מה שהמוכר המליץ לי באותו הרגע רציתי לדעת לאחר שהבנתי שאין לי צמצם ידני או אפשרות נרחבות כאלה או אחרות האם מישהו יכול לתת לי טיפים לגבי האופציות של המצלמה הזאת. אני לא ללמדתי אף פעם צילום אז נא להשתמש בשפה פשוטה אם אפשר. אני מנסה לצלם במקום לא מואר הייטב לדוגמא מסיבה חשוכה כמו מועדון לילה אבל התמונות מטושטשות. אולי מישהו מכיר מאמר טוב לגבי המצלמה הזאת ספציפית. נ.ב 2 שאלות ספציפיות: 1. האם יש לי אפשרות לשחק עם מהירות הצילום ? 2. מה זה EXP?(אחת מהאופציות של המצלמה. הדירוג שם הוא +0.5 +1 +1.5 +2 וכן הלאהעד 2 ומינוס 2 ) תודה מראש למיקצוענים שבינייכם ועל הפורום הנהדר הזה

אני לא יודעת עד כמה אתה יכול

לשחק בחשיפה [אני תכף אבדוק]... הEXP זה פיצוי חשיםה.. במינוסים התמונה תצא כהה יותר ובפלוסים בהירה יותר, ככל שהמספר גדול יותר כך ההשפעה תהיה גדולה יותר...

אני לא יודעת עד כמה אתה יכול

לשחק בחשיפה יש רק את בחירת הסצינותהEXP זה פיצוי חשיםה.. במינוסים התמונה תצא כהה יותר ובפלוסים בהירה יותר, ככל שהמספר גדול יותר כך ההשפעה תהיה גדולה יותר... כמובן שזה יוצר משחק בחשיפה בשביל התוצאות, אז זה גם משהו...

למעלה