שאלה בסיסית...

addy

New member
שאלה בסיסית...

שלום אני הייתי לפני כמה חודשים במצגת של מוצר כולשהו (עבודה מהבית,כמובן..) והעיקרון של העבודה היא להציע את המוצר למעגל החברים כך שזה יהיה כמו "חבר מביא חבר שמביא חבר..." אין לי מעגל גדול של חברים (וגם להם אין),כך שההנחה היא שאין זה המוצר עבורי, אך ברצוני לעבוד מהבית, אפילו כמשרה חלקית (במצב הנוכחי כל הכנסה הינה מבורכת..) ושאלתי היא- האם כך זה כל עבודה או שיש משהו שאיננו מבוסס על כמות האנשים שאני מכירה... תודה ויום טוב! עדי

addy

New member
שכחתי לציין

שהעבודה מבוססת על האינטרנט... תודה!!

motyka

New member
מה שהציעו לך זו גרסא של פרמידה

שבה הכנסתך תלויה במספר האנשים שתצליחי לגייס. השיטה נקראת MLM ובעברית שווק ממונף או שווק רשתי. יש בודדים (כחמישה אחוז מהמצטרפים) שמצליחים, והיתר לא. וכמובן שיש הרבה תחומי עבודה אחרים מהבית. השאלה היא מה את רוצה לעשות ומה את יודעת לעשות.

addy

New member
מצטערת אם לא הייתי ברורה מקודם..

אני רוצה לעבוד דרך האינטרנט, לא בפרמידה (תודה MOTYKA
)אני יודעת לתפעל את האינטרנט טוב מאוד אינני יודעת במפורט מה אני רוצה כוון שאינני יודעת את האפשרויות שברשותי. היש אדם העובד דרך האינטרנט? תודה

motyka

New member
אני לא מכיר עבודה דרך האינטרנט

וחיפשתי כבר הרבה זמן עבודה כזו.

בעיקרון, יש לך מעגל ענק של חברים

ומכרים: מעגל משפחה מעגל מקומות עבודה מעגל שכנים מעגל רחוב מגורים מעגל בעל המכולת מעגל הספר מעגל הרוקח מעגל הרופא מעגלים חברתיים מעגל בית הספר היסודי, התיכון מעגל מהצבא מעגל קרובי משפחה מעגל הבנים של מעגל בעלי מקצוע: אינסטלטור, חשמלאי, מדביר,... מעגל חברים לחוג מעגל חברים לארגוני התנדבות מ ע ג ל י ם

למעלה