שאלה בסיסית...

kimo

New member
שאלה בסיסית...

שלום לכולם יש לי מכשיר iPOD חדש, ואני לא כלכך מסתדר...
המכשיר הגיע עם תוכנת AudibleManager , וכשניסיתי להעביר קבצי MP3 למכשיר הוא כתב הערה שלא ניתן להעביר למקשיר קבצים כאלה (MP3) אלא רק קבצים בפורמט 2, 3, 4 . מה עושים? הרי כל קבצי המוסיקה הם ב MP3 , מה פיספסתי...? בתודה מראש

kimo

New member
דרך אגב...

הורדתי גם את התוכנה iTUNES , אבל גם איתה אני מסתדר רק כנגן ולא מצליח להוריד דרכה למכשיר ושוב.. תודה מראש..

מה זאת התוכנה שקיבלת?

אני חושב שטעית ואין לך איפוד אלא נגן אחר תבדוק מה יש לך כי איפוד יודע לנגן mp3 יכול להיות שבגלל שזה לא איפוד אז גם האיטונז לא מכיר אותו

עכשיו קראתי עליה באתר שלה

האתר מדבר על זה שמורידים דרכה שירים לא ממש הבנתי אבל בכל מקרה אתה צריך קודם כל להגדיר את האיפוד למחשב שלך איזה מחשב יש לך ואיזו מערכת הפעלה האם התקנת את הipod update קודם? זה חשוב

kimo

New member
זה איפוד לגאמרי....

וזה ברור שהוא אמור לקבל MP3 , בגלל זה אני שואל זה שהוא לא נותן לי זה בטח רק בגלל שאני טועה בהפעלה או שאני עם התוכנה הלא נכונה, או משהו אחר

Nitzanyo

New member
אתה צריך להתקין את הIPOD לפני

אתה חייב להתקין קודם את העידכון של הIPOD לפני שאתה מעביר שירים גם לי היה בהתחלה את הבעיה הזאת (שאחרי 5 דקות פתרתי)

העידכון של האיפוד

הוא נדרש במיוחד לפיסי בשביל לפרמט את האיפוד למערכת הקבצים של הפיסי תוריד מכאן

Mojoc

New member
AudibleManager זו תוכנה מאתר

www.audible.com תוכנה זו מיועדת להורדה של AUDIO BOOKS. אין לה קשר ישיר לIPOD. אמנם יש לAUDIBLE מבצע של מנוי שלהם ומקבלים IPOD ב 100$ הנחה (אבל זה רק לאנשים מ-USA/CANADA).

למעלה