שאלה בסיסית

עידן751

New member
שאלה בסיסית

קודם כל אני משתמש חדש . רציתי להבין בפשטות מהי "משיכה רגשית" כל הזמן מדברים עליה ולא כולם יודעים מהי אומרת. בד"כ לפי מה שאני מבין רגשית זה להתרגש כלומר להתרגש מבחורה ומנוכחותה ,פרפרים בבטן ,והמרחק מכאן למין ממש לא גדול כמו שחלקכם מנסים לצייר.ולכן לא יכול להיות א-סקסואל שנמשך רגשית לבחורה (או להפך כמובן) אפשרות אחרת משיכה רגשית היא יותר אהבה אפלטונית כלומר חברת נפש ולא יותר מיזה לכן במצב כזה לא ניתן להגיע כלל למין .וזה כן מתיישב עם אסקסואלייות אם הדעה הראשונה לגבי משיכה רגשית נכונה אז אין א-סקסואל שיש לו משיכה רגשית ואם יש לו אז הוא לו אסקסואל אלא עוד בנאדם שיש לו בעיות במין (כמו הרבה בעולמינו) מה דעתכם? עידן

תשובה בסיסית

לאסקס אין משיכה מינית, לא פיזית. משיכה רגשית היא בראש ובראשונה, לפי דעתי, הרעיון שאומר שפעם האדם עשה לי טוב, אני רוצה טוב ולכן אני אוהב אותו.

p019

New member
הנחות שגויות

אתה משתמש בהנחות בסיסיות שגוית. אפשר לאהוב אנשים אחרים ללא כל רצון או מחשבה על מין. ההנחה שלך שהמרחק לא גדול נובע מהיותך מיני. אצל אנשים מיניים הדברים הללו הכן מקושרים, וכנראה, לרוב, בשני הכיוונים. אבל זה בדיוק האבדל בין אדם א-מיני למיני. אולי זה רעיון טוב לניסוי. נחניס אנשים א-מיניים ומיניים לf-MRI (המחשיר עם המגנט הגדול - למי שלא יודע) ונראה להם תמונות של אנשים שהם אוהבים - ונבדוק אילו חלקים במוח מתעוררים בכל מקרה. כרגע הסברה שלי שיש הבדל מהותי בקשרים בין העזורים הקשורים להתעוררות מינית לבין החלקים הקשורים ברגש של משיכה ריגשית במוח בין אדם א-מיני ומיני. כמובן זו רק סברה. אולי עוד 5 שנים יהיו לי את הקלים לבדוק את זה.

למעלה