שאלה בעברית.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש לי הרגשה שמישהו הרחיב את מושג ה"כפסע" הרבה מעבר לכוונה המקורית שלו.
אם זאת הרגשתך, יש לי הרגשה שכלל לא התכוונת לשאול "שאלה בעברית", אלא חיפשת לעקוץ ולהשמיץ כמיטב מנהג הרל"ב בפורום מידי בוקר (ויש האומרים מידי שעה עגולה) :).

כך או כך, אישית לא שמעתי מישהו אומר שאנחנו כפסע מנצחון, על אף שקראתי כך מישהו אמר. כן שמעתי על נצחון מוחלט שישראל שואפת להגיע אליו. בטוחני שתצטרף אלי בתקווה שאכן נגיע לכך בקרוב ממש ובמינימום נפגעים אם בכלל. גם אם הדובר היה מישהו שחובה, אבל ממש חובה מדאורייתא להשמיצו על כל אפצ'י שהוא עושה וכל ביטוי שהוא משמיע.

1ספי11

Well-known member
אם זאת הרגשתך, יש לי הרגשה שכלל לא התכוונת לשאול "שאלה בעברית", אלא חיפשת לעקוץ ולהשמיץ כמיטב מנהג הרל"ב בפורום מידי בוקר (ויש האומרים מידי שעה עגולה) :).

כך או כך, אישית לא שמעתי מישהו אומר שאנחנו כפסע מנצחון, על אף שקראתי כך מישהו אמר. כן שמעתי על נצחון מוחלט שישראל שואפת להגיע אליו. בטוחני שתצטרף אלי בתקווה שאכן נגיע לכך בקרוב ממש ובמינימום נפגעים אם בכלל. גם אם הדובר היה מישהו שחובה, אבל ממש חובה מדאורייתא להשמיצו על כל אפצ'י שהוא עושה וכל ביטוי שהוא משמיע.
ניצחון מוחלט לא ממש מעניין אותי אלא החזרת החטופים ופתרון ארוך טווח לאיום מעזה.
אני לא בטוח שזה האינטרס של נתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
ניצחון מוחלט לא ממש מעניין אותי אלא החזרת החטופים ופתרון ארוך טווח לאיום מעזה.
אני לא בטוח שזה האינטרס של נתניהו.
עזוב אותי ממה שאתה חושב על האינטרסים של נתניהו. אני לא בקטע הבוקר של השמצות ושנאת חינם. משאיר לך להתמודד איתה ועם הרעל שמתפזרת בגופך ובמוחך כתוצאה מקיומה.

בכל מקרה, אותי דווקא כן מעניין הנצחון המוחלט ומה יקרה בטווח הארוך עם רצועת עזה פחות. האיום מהרצועה מטופל במסגרת הנצחון, למקרה שאינך מעודכן במטרות המלחמה.

כך או אחרת כאמור, ראשי לא פנוי הבוקר לספוג את שנאת החינם שאתה מתעקש לפזר, כך שעם כל הרצון לעזור ולהיות פתוח להקשבה וכו', אתה שתית את הרעל, תתמודד איתו לבד היום או תמצא לך חבר אחר לשפוך אותו עליו.

מיצינו.

צביקה5311

Well-known member

אתה אמיתי? אני לא אתעצל, אחפש את זה. נתניהו אמר את זה מול המצלמות ואני מצטט "אנחנו כפסע מנצחון/הכרעת חמאס" רק כדי להביך אותך אמצא את זה

למעלה