אי"ה בקרוב תדע.מה משמעות הביטוי "כפסע מנצחון"?
יש לי הרגשה שמישהו הרחיב את מושג ה"כפסע" הרבה מעבר לכוונה המקורית שלו.אי"ה בקרוב תדע.
רק אזכיר לך מה יוצא מהמפסעה...יש לי הרגשה שמישהו הרחיב את מושג ה"כפסע" הרבה מעבר לכוונה המקורית שלו.
בנו הזנאי של נתניהו למשל...רק אזכיר לך מה יוצא מהמפסעה...
אם זאת הרגשתך, יש לי הרגשה שכלל לא התכוונת לשאול "שאלה בעברית", אלא חיפשת לעקוץ ולהשמיץ כמיטב מנהג הרל"ב בפורום מידי בוקר (ויש האומרים מידי שעה עגולה)יש לי הרגשה שמישהו הרחיב את מושג ה"כפסע" הרבה מעבר לכוונה המקורית שלו.
ניצחון מוחלט לא ממש מעניין אותי אלא החזרת החטופים ופתרון ארוך טווח לאיום מעזה.אם זאת הרגשתך, יש לי הרגשה שכלל לא התכוונת לשאול "שאלה בעברית", אלא חיפשת לעקוץ ולהשמיץ כמיטב מנהג הרל"ב בפורום מידי בוקר (ויש האומרים מידי שעה עגולה).
כך או כך, אישית לא שמעתי מישהו אומר שאנחנו כפסע מנצחון, על אף שקראתי כך מישהו אמר. כן שמעתי על נצחון מוחלט שישראל שואפת להגיע אליו. בטוחני שתצטרף אלי בתקווה שאכן נגיע לכך בקרוב ממש ובמינימום נפגעים אם בכלל. גם אם הדובר היה מישהו שחובה, אבל ממש חובה מדאורייתא להשמיצו על כל אפצ'י שהוא עושה וכל ביטוי שהוא משמיע.
עזוב אותי ממה שאתה חושב על האינטרסים של נתניהו. אני לא בקטע הבוקר של השמצות ושנאת חינם. משאיר לך להתמודד איתה ועם הרעל שמתפזרת בגופך ובמוחך כתוצאה מקיומה.ניצחון מוחלט לא ממש מעניין אותי אלא החזרת החטופים ופתרון ארוך טווח לאיום מעזה.
אני לא בטוח שזה האינטרס של נתניהו.
אתה אמיתי? אני לא אתעצל, אחפש את זה. נתניהו אמר את זה מול המצלמות ואני מצטט "אנחנו כפסע מנצחון/הכרעת חמאס" רק כדי להביך אותך אמצא את זהאם זאת הרגשתך, יש לי הרגשה שכלל לא התכוונת לשאול "שאלה בעברית", אלא חיפשת לעקוץ ולהשמיץ כמיטב מנהג הרל"ב בפורום מידי בוקר (ויש האומרים מידי שעה עגולה).
כך או כך, אישית לא שמעתי מישהו אומר שאנחנו כפסע מנצחון, על אף שקראתי כך מישהו אמר. כן שמעתי על נצחון מוחלט שישראל שואפת להגיע אליו. בטוחני שתצטרף אלי בתקווה שאכן נגיע לכך בקרוב ממש ובמינימום נפגעים אם בכלל. גם אם הדובר היה מישהו שחובה, אבל ממש חובה מדאורייתא להשמיצו על כל אפצ'י שהוא עושה וכל ביטוי שהוא משמיע.
הבטחתי, מקיים אמצע 2014, ישיבת ממשלהאתה אמיתי? אני לא אתעצל, אחפש את זה. נתניהו אמר את זה מול המצלמות ואני מצטט "אנחנו כפסע מנצחון/הכרעת חמאס" רק כדי להביך אותך אמצא את זה
כפסע (במקור כפשׂע, שמואל א כ ג) - מרחק קטן ביותר (מאסון)...מה משמעות הביטוי "כפסע מנצחון"?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.