שאלה בעינייני שיפוץ בית

ענתי44

New member
שאלה בעינייני שיפוץ בית

הבית של אמא אומנם קרקע ברם, לא מותאם לצרכיה החדשים של אמא. השירותים והאמבטיה צרים ולא מאפשרים להכניס כסא גלגלים. כל יום זה סיוט מחודש. הגיעה אלינו מנהלת ריפוי ועיסוק בקופת חולים. היא ראתה את המצב החמור והמליצה להכין מפרט למשרד הבריאות, כדי להרחיב ולשפץ את השירותים.היא אמרה שיש ועדה שתשב על המדוכה ותחליט או לעזור בחלק מהכסף, או לתת הלוואה למימון השיפוצים (שלעיתים ניתן להשיג הלוואה נוחה יותר) ושזה לוקח זמן. מאחר ולא בטוח שיעזרו לנו ובגלל שהזמן דוחק שמעתי הצעת מחיר מקבלן. הסכום גבוה. שאלה לי אליכם האם מישהו עבר את הועדה? האם זה לוקח הרבה זמן? האם שווה לחכות??????

אירילה

New member
שיפוץ הבית -האבת תנאי דיור

ענתי ,אנחנו במקרה עברנו את התהליך הזה וקיבלנו לפני כשלשה שבועות אישור להלוואה ממשרד השיכון עבור הרחבת המקלחת והשרותים לאשתי. אכן לאחר ביקור אחות ריפוי ועיסוק ,היא הגישה לנו שרטוט סכמטי ואנחנו פנינו לקבלן אשר ערך לנו הצעת מחיר ע"ג טופס אשר ניתן לנו ע"י משרד הבריאות. כל התהליך ארך 3 חודשים מיום ביקור האחות ועד לקבלת האישור ממשרד השיכון לנטילת ההלוואה. כל הסכום שבמקרה שלנו הוא 14,000 ש"ח אושר במלואו. אין לכם מה להפסיד ובוודאי שההלוואה שניתנה היא בתנאים מאוד נוחים. לכי על זה. בהצלחה גרשון

zs1957

New member
הלוואה ממשרד השיכון לשיפוץ הבית

היי ענתי, כל מה שגרשון כתב לך נכון הוא. אנחנו בזמנו קבלנו 19,000 ש"ח ממשרד השיכון לשינוי תנאי דיור לאמא. היינו צריכים להוסיף עוד 6,000 ש"ח מכיסנו. בוודאי ששווה לחכות. את תקבלי ואם המדינה נותנת אז תקחי. זהבה שחם

zs1957

New member
מה שלומך ענתי?

היי ענתי, מה קורה? מה שלום אמא? לא כתבת היום. אני מקווה שכולכם בסדר. אמא עברה דירה אתמול. פרקנו את כל הארגזים , תלינו תמונות . קניתי לאמא ליום האם שני פעמונם אחד מתלת לשני עם ציורים של מלאכים ופרחים וברכת הבית,שזןרים בחרוזים ,ופרפרים. מקסים. היא נהנתה מהם. כמו כן הענקתי למטפלת שי של מוצרי קוסמטיקה + סיכה יפה לאיסוף השיער, מעוטרת בחרוזים. היא כל כך שמחה. הוקרת תודה על עבודתה , במיוחד לקראת ההעברה. כל טוב זהבה שחם.

ענתי44

New member
יהיה בסדר../images/Emo24.gif

אז אתמול בבלינסון היה עצוב נורא. אמא קמה מצוננת ועצבנית. ולא שיתפה פעולה בכניסה לבית חולים התלוננה על כאבים בזרוע ואני נלחצתי שאולי הנהג או אני משכנו את היד להושיבה ושברנו. אבל הכל היה רגיל. בבדיקה הרופאה איבחנה הדרדרות גדולה של התפקוד המנטלי.והחזירה את האקסלון, שקופת חולים לא מאשרת לי לתת לה. הייתי אמורה להשאיר אותה עם הנהג מונית שיחזיר אותה הביתה ( הוא בן משפחה ממש) ואשתו, המטפלת של אמא תשאר איתה שאני אסע לצריפין לחגוג עם אחייניתי המדהימה סיום קורס ( מצטיינת אלא מה...) אבל אמא הרגישה רע אז חזרנו הביתה. פשוט כואב הלב עליה.

לענתי היקרה

מה שלום אמא? האם היא חשה בטוב כשחזרתם הביתה? אני מקווה שהאחיינית שלך תסלח לך ותביא תמונה מטכס הסיום.האם הרופאה אישרה לאמא אקסלון? ואם כן , אז לא ברור לי למה בקופת החולים מסרבים לאשר. אני מאחלת לך ולאמא שתהנו יחד בשבת , שכנראה תהיה מקסימה. העציץ שלך כבר פורח עם המון ניצנים ולכן אני נזכרת בך כל הזמן. שבת שלום ושכולנו נדע להנות מהרגעים היפים שיש לנו עם יקירינו. טובה

ענתי44

New member
שבת שלום גם לך

מאחר ויש משחקי גביע המדינה אז אין סיכוי שהפועל חיפה תעשה לי כאב לב ותפסיד.... אמא דיי בסדר עכשיו, אחרי יומיים דיי קשים. כן איבחנו ירידה בתפקוד והחזירו אקסלון.אני לא יודעת למה קופת חולים מסרבת. אני אנסה שוב והפעם בתקיפות גדולה יותר. הלוואי שניצנים של אושר וכוח יקלטו גם בתוכך ויעזרו לך להמשיך ולשאת כמו האל היווני אטלס את כל העולם על כתפיך. יישר כוח

zs1957

New member
אקסלון בסל הבריאות מדוע קופ"ח לא

מאשרת לאמך את התרופה? זהבה שחם

ענתי44

New member
הם טענו שהיא לא זכאית

אין לי מושג למה. אני אנסה לערער על ההחלטה.

zs1957

New member
תערערי על ההחלטה היא זכאית

לקבל את התרופה בהצלחה בערעור !!!! זהבה שחם

למעלה