שאלה בעיצוב גרפי

שאלה בעיצוב גרפי

אני רוצה להכין תיק עבודות אין לי מושג מה להכין כמה ואיך... אשמח אם תגידו לי מאיפה להתחיל תודה מראש :)

אוקי ומה הידע שלך?

כלומר, את יודעת לצייר, את מבינה בתוכנות גרפיות? האם יש לך כמה עבודות שאת חושבת שהם טובות?

מרתשמלו

New member
זה לא ממש משנה

כי הם לא דורשים עבודות על מחשב..בכלל מחפשים לראות רעיונות לא טכניקה ורצוי לגוון בחומרים (לא רק הדפסה מהמחשב)

אני מבינה בפוטושופ

עיצבתי כל מיני תמונות אבל האם אני צריכה לעצב גם דברים אחרים חוץ מסתם כרזה או משו?

scalla

New member
להביא עיצוב גרפי למבחניי הקבלה...

זה באיזה שהו מקום הימור, כי זה מה שאת באה ללמוד ועל זה ייבדקו אותך ב4 עיניים. עם זאת יש בזה את היתרון שאת מראה חיבה והתעניינות רבה במקצוע. בעיקרון תיק עבודות לעיצוב גרפי בהחלט יכול להיות מורכב רק מציורים. באופן כללי גם מצילומים ומפסלים וכו'. את צריכה לשים בתיק מה שאת חושבת ש"יימכור" אותך הכי טוב. מה שהם מחפשים זה פוטנציאל. בעניין זה אני חושב שקטונטי מלהגיד מה מגדיר פונטציאל בעבודות שלך או של כל אחד אחר. אבל עדיף שתחשבי להביא דברים שהם מעורריי עניין ולא דברים שהם פשוט רק "מתייפייפים". עוד דבר חשוב, לא לשים בתיק דברים שהם "כבדים" מדי או שנדרשים יותר מכמה שניות להבין אותן, כי זה כל הזמן שתיזכי שייציצו בתיק שלך.

הא ועוד שאלה קטנטנה...

נגיד לקחתי תמונה מהאינטרנט אני צריכה לשים קרדיט/זכויות יוצרים וכל זה...

scalla

New member
מה זאת אומרת לקחתי תמונה מהאינטרנט?

בכל אופן לינק לקומונת מועמדים לבתי ספר לעיצוב. יעזרו לך שם הרבה יותר. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=18494

תמונה כלשהי שאני לא צילמתי

נכון שאם אין לי רשות אני אל יכולה לקחת ולעצב אותה ובכל לשים בתיק העבודות?

scalla

New member
לא כל כך ברור לי מה את הולכת לעשות...

אם זה עיבוד תמונה, אז מבחינת זכויות יוצרים לא. מעבר לזה שרוב הסיכויים שמדובר בעבודה מסוג כזה שתפיל לך את תיק העבודות.

למעלה