"תינוק לא צריך עריסה/מיטה/מזרן?"
- תינוק בן יומו צריך מזרן קטן לישון עליו. אם המזרן הזה נמצא בעריסה, על מיטה, או סתם בפינת החדר - זה לא מעניין את התינוק.

"תינוק לא צריך מוצצים/בקבוקים? לא כולם יונקים."
- כל היונקים יונקים. כל העכברונים, הכלבלבים, החתלתולים, העיירים, החזרזירים, הסייחים, החדפים, העגלים, הגמלונים, הקופיפים, הקנגורונים - כולם נולדים ומתחילים תיכף לינוק. גם תינוקות אנושיים מאז היות האנושות ועד היום. למה צריך להכין מוצצים ובקבוקים עוד לפני הלידה? אם יש איזושהי בעיה מיוחדת, רפואית, אז אפשר ללכת ולקנות בקבוק. אם בגיל מאוחר יותר יש רצון לתת מוצץ, אז קונים אחד. זה לא מאד שונה מלקנות לתינוק משקפיים למקרה שיוולד קצר-רואי.

"במידה וצריך בקבוקים צריך פורמולה."
- למה? אפשר לתת חלב אם בבקבוק. הרבה מאד הורים עושים את זה בחודשים מאוחרים יותר.

"אין צורך בעגלה? שמיכות? מגבות?"
- לגבי עגלה כתבתי. שמיכות ומגבות לא צריך במיוחד הרבה. האמת, כמה שפחות - יותר טוב. אחד הגורמים המעודדים מוות בעריסה, לא עלינו, הוא הלבשת-יתר של תינוקות. (זה ולהשכיב על הבטן. )
לא צריך לכסות יותר מדי ולא להלביש יותר מדי.

"מגן מזרן"
- שיהיה, למה לא.

"חיתולי בד"
- חיתולי בד זה טוב כסמרטוטים לפליטות. אם חסר בבית סמרטוטי בד, אז למה לא, באמת

" מוניטור למיטת תינוק??"
- אין צורך, ומוטב שלא. הרשויות הרפואיות בעולם הראו באופן חד -משמעי שמוניטור לא מסייע לזיהוי ומניעת מקרים של חנק או מוות בעריסה (שלא נדע) וממליצים שלא לקנות ולא להתקין.

3" סטים של בגדים??? זה רציני? היו ימים שהחלפתי 6-7 מכנסיים ביום כי מה לעשות שבורח גם בהאגיס כשתינוק רק נולד."
- לא השתמשנו בהאגיס אז אני לא יודע מה העניין עם "בורח". כשלתינוק יש חיתול, לא אמור "לברוח", בטח לא 6-7 פעמים ביום. על בסיס קבוע.

"נראה לי שזה קצת יומרני להגיד שתינוק לא צריך כלום והכל גחמה של ההורים. "
- ואני, לעומת זאת, לא אמרתי שהכל גחמה של ההורים. אמרתי שלא צריך להכין מראש לפני שמגיע תינוק. כשהוא מגיע, הצרכים שלו בשבועות ובחודשים הראשונים צנועים מאד, וההכנות צריכות להיות בהתאם. אחר-כך, כשהצרכים משתנים ומתפתחים, אפשר להשיג ציוד בהתאם לצרכים הקיימים ובהתאם למה שההורים כבר מכירים ויודעים על התינוק שלהם והצרכים שלו.