שאלה (בעיקר לירושלמיות)

dorlim

New member
שאלה (בעיקר לירושלמיות) ../images/Emo35.gif

מישהי שמעה על החנות "סביון" ברחוב קינג ג´ורג´, שתופרת שמלות ערב (ומסתבר שגם שמלות כלה...)
במקרה יצא לי לעבור שם בשבוע שעבר והמעצבת, אישה מקסימה (!!!), הציעה לי תפירת שמלה כולל הינומה בכ- 3,000 ש"ח (!!!!). היא עובדת בכל הסגנונות (ראיתי כמה שמלות, כל אחת בסגנון אחר לחלוטין, נראות איכותיות וטובות אני חייבת לציין)- הראש שלה פתוח לרעיונות שלך - תבואי, תראי מה את רוצה פחות או יותר ויחד תעצבו משהו שמתאים לך. היא אומרת שאת יכולה להביא דוגמא והיא תתפור בדיוק אותו הדבר, או לשנות בהתאם לדרישות. הדבר היחיד שהיא מתערבת בו- היא לא מוכנה לעצב למישהי שמלה שלא מתאימה לנתוני הגוף שלה (!). ועוד דבר מקסים שיש להם שם, אם אחרי החתונה לא בא לך על השמלה, את מחזירה אותה לחנות ואם הם מוכרים אותה, את מקבלת זיכוי של 1,500 ש"ח (מדהים לא?!) בקיצור, או שאני חולמת, או שעליתי פה על המציאה הכי טובה בעיר.... נא עזרתכן ותגובותיכן - איך היא עובדת? נ.ב. גם סיפורים על שמלות ערב שנתפרו בחנות יתקבלו בברכה.

שרונס

New member
אני מכירה את החנות, אך לא לאחר

שעברה "הסבה". פעם זו היתה חנות לבגדי מעצבים, כמו דורין פרנקפורט. בשנה האחרונה היא הפכה להיות חנות לבגדי ערב. אני לא מכירה מישהי שתפרה שם שמלה, אך מהצצה בחלון עושה רושם שהם עושים עבודה יפה ושגם הסגנון שונה משאר סלוני הכלות הסטנדרטיים. בעלת החנות מכשפה לא קטנה אך אני לא יודעת אם זה אמור להפריע לך. אני לא יודעת אם היא נמצאת כל הזמן בחנות לאחר שינוי התדמית, מאחר ונוצר אצלי הרושם שהיא מבריחה קונים. אולי גם היא קלטה את זה... ראיתי פעם כלה שיצאה משם והיא היתה לבושה מאוד יפה, בשמלה כפרית ויפה. מבחינת המחיר, אין ספק שזה שווה. אני תופרת שמלה אצל תופרת ולכן אני לא מכירה את החנויות בירושלים. גם לי זה יוצא כ-1500 ש"ח. בהצלחה! שרון.

dorlim

New member
אצל מי את תופרת?

שם טלפון וכתובת - יעזרו מאד...

שרונס

New member
אני תופרת אצל תופרת מירושלים

ששמה טניה. אני יודעת שזה לא ממש עוזר לך ואשמח לתת לך את הפרטים שלה אחרי שתקראי את כל הנלווה: שמלת הכלה שטניה תופרת לי היא שמלת הכלה הראשונה שהיא תופרת. אני מכירה את טניה המון שנים, כי היא טיפלה בי ובאחי כשהיינו ילדים. בינתיים היא עשתה הסבה לתפירה ולמדה בצורה מאוד מקצועית. היה חשוב לי כשחיפשתי תופרת שהיא תהיה בראש שלי מבחינת הטעם ולכן פניתי אליה, מה גם שרציתי משהו פשוט ולא מסובך מדי. אני לא מצטערת על כך שפניתי אליה כי התוצאה (הכמעט) סופית כנראה תהיה בדיוק מה שרציתי. עם זאת, צריך לקחת בחשבון שאין לטניה נסיון עם שמלות כלה וזה כולל המון דברים כמו מחשוף מיוחד או מחוך או קפלים נופלים למיניהם, שבדרך כלל אין בבגדים רגילים שהיא תופרת בד"כ. לכן כל התהליך דרש המון סבלנות והמון מדידות, שעוד לא גמרתי איתן. מצד שני, זה כיף לבנות לעצמך את השמלה ממש בכל שלב ושלב ושכל הצדדים גמישים ופתוחים לביקורת ושינויים. אם את רוצה לחכות ולשמוע איך יצאה השמלה לבסוף, אני אשמח לדווח לך בעוד כשלושה שבועות. אם את רוצה את הפרטים של טניה, אין שום בעיה, בתנאי שאת לוקחת את כל הנ"ל בחשבון. היא בכל מקרה גרה בפסגת זאב בירושלים ובאים אליה הביתה כדי לעשות מדידות וכו´. שרון.

dorlim

New member
אני אמתין בסבלנות ../images/Emo8.gif

החתונה עוד רחוקה (שישה חודשים פחות שלושה ימים) כך שאני יכולה להמתין בכל מקרה תודה רבה והרבה הצלחה עם השמלה

שרונס

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif אתם ירושלמים?

כי התרשמתי מהודעותיכם עד כה שאתם מאזור המרכז! אם כן, מאוד משמח אותי להתקל בעוד ירושלמים בפורום. היו כאן גם נעמה וסטארי אך הן קצת נעלמו מאז שהתחתנו...

dorlim

New member
אנחנו ממודיעין ../images/Emo82.gif

במקור: דורון מרמת השרון ואני מירושלים. עד לפני שנה גרנו בירושלים ועברנו למודיעין כי אני עבדתי בירושלים ודורון בת"א. היום שנינו עובדים בירושלים (אבל קשה לוותר על המגורים בעיר כ"כ שקטה, צעירה ואחרת....
מה גם שאם נקנה דירה, נקנה אותה במודיעין) אגב, את ירושלמית במקור?

שירי71

New member
HEY אנחנו שכנות!

אני מחפשת מישהו לשיער ולאיפור מאזור מודיעין והסביבה. שמעת על מישהו?

dorlim

New member
לשאלתך: אין לי מושג על ...

שיער ואיפור באיזור. איפה אתם גרים ? אנחנו במליבו

שירי71

New member
אנחנו ברעות.

ואני רוצה שיבואו אלי הביתה לאיפור ולא שאצטרך לסוע לתל אביב בשביל זה. בינתיים קיבלתי שם אחד של מישהי כאן אבל עוד לא הלכתי אליה.

יעלי2

New member
היי, אני במקור מרמת השרון. מה שם המ

המשפחה של בעלך לעתיד? אולי היינו באותו מחזור בבית ספר. אני למדתי באלון.

יעלי2

New member
או.קיי. בררתי לגבי אי.סיק יו

לא יצא לי להתחבר, אז אני אתן את המספר שלי 125025039

dorlim

New member
את מופיעה אצלנו כאוף ליין

והאמת היא שאנחנו חייבים לצאת. אז נשתמע בהמשך (אנחנו באי.סי.קיו. רק בכאלה שעות, בניגוד לפורום....
)

שרונס

New member
כן, אני ירושלמית במקור מאזור

הגבעה הצרפתית. עכשיו אני גרה ברחביה, אך בשבוע הבא אנחנו עוברים דירה... בחזרה לגבעה הצרפתית. מאיפה את?

שרונס

New member
אופס! ההודעה מיועדת לצמד דורלים

ושורשרה למקום הלא נכון... דורלים זה דורון ולימור, נכון? בני כמה אתם? אני בת 27. סתם חשבתי שאולי אנחנו מכירים...

dorlim

New member
נכון ../images/Emo45.gif

דורלים זה דורון ולימור. אני בת 29 ודורון בן 27. אני במקור מקרית יובל ובתיכון למדתי בבויאר...

למעלה