שאלה (בעיקר לנשות הפורום)

imazaquine

New member
שאלה (בעיקר לנשות הפורום)

את יוצאת עם בחור במשך תקופה מסויימת,נניח 3 שבועות שהם דיי אפלטוניים,אבל ברור שזהו קשר רומנטי. באחת הפגישות שלכם הבחור מתיישב איתך במקום שקט כדי להסביר לך שהוא בתול ושזה נורא מביך אותו (והא כבר כמעט בן 26) - איך תגיבי? פשוט ככה אני....

נראה לי שאני אהיה מובכת יותר ממנו.

למה אתה צריך לחשוש מזה שאתה בתול? יותר מזה, למה אתה צריך לספר לה שאתה בתול? בפעם הראשונה שלי לא סיפרתי שאני בתולה. זרמתי עם העניין. ככה נמנעתי מה'אי נעימות' שלו ושלי, מהחששות שיש מלעשות סקס עם בתולה וכל הבולשיט מסביב.

duduamar

New member
אני הייתי פשוט..

נשפך מצחוק, מצביע עליו וצועק "מה???? אתה בתול???????? פחחחחחחחחחח!" ובנימה רצינית יותר - תסבירי שזה מובן שהוא מובך מזה, בגלל כל הנורמות שיש בחברה לגבי בתולים בגיל כזה, אבל בעצם אין בזה שום רע, זה פשוט מראה שלא יצא לו עדיין להיות בקשר רציני מספיק עם מישהי ולהגיע לשלב הסקס. כל כאלב ביג'י יומו וגם הוא יעשה סקס מתישהו.. אולי אפילו איתך
... אגב, זה משפט שמביא פול זיונים לא? חלק מהבחורות ישר יחשבו משהו כמו "אווווו איזה חמוד... מגיע לו שאני יעשה לו טובה"....

Vdrums

New member
שקוף.

באיזשהו מקום הבחור רוצה להגיע למיטה כדי להיגאל מייסוריו. (או שהוא חלאה אמיתית והוא לא בתול ואז... תחשבי לבד.)

niva99

New member
../images/Emo8.gif

אני אגיד לו שלא נורא- עד החתונה זה יעבור. ואם להיות טיפה רציניים-אז פשוט לא לעשות מזה עניין.

odeliaremos

New member
הייתי מלמתד אות מה עושים../images/Emo6.gif

סתם!!!!!!!!!!! קודם כל יופי לו שהוא ככה פתוח איתך ומספר זה דבר ראשון דבר שני את יכולה להחליט םא זה מה שאת רוצה אז לכי על זה, זה לא מחייב שיהיה גרוע. אני דווקא מאוד היתי שמחה להכיר מישהו כזה ככה את יודעת שבטוח אין מחלות. בכל מקרה בהצלחה ושיהיה לך טוב

אתם יודעים מה הכי אבסורד בשרשור הזה

שכולכם חושבים שזו אשה [כותבת ההודעה] ומנסים לעזור לה 'לנחם' את הגבר הבתול. כשבעצם הגבר הוא כותב ההודעה, ואתם סתם יוצרים את הסיבה שבגללה הוא שלח את ההודעה הזו...

imazaquine

New member
כן אה

קודם כל תודה רבה על התגובות. באמת הייתי צריך לנסח בגוף ראשון....זה פשוט מטעה.... העניין הוא כזה,שאיך לומר,אני לא מכוער,לא טיפש,אין לי הפרעות נפשיות,אני לא חוזר בשאלה ולא סוטה...אז למה זה לא קרה אף פעם...ואני גם דיי בטוח שהיו כאלה שרצו....זה משגע אותי...

להיות בתול זה לא להיות 'נגוע'.

למה זה לא קרה? אולי לא היית מוכן, אולי לא מצאת את הבחורה, את הסיטואציה. מה זה משנה? עכשיו החלטת שאתה רוצה? אז לך על זה. בלי אזהרות לפני, בלי להודיע מראש. תזרום עם זה ויהיה בסדר..

LCA

New member
אם זה

קשר רציני שבטוח שימשך לאורך זמן, אשאל אותו למה הוא חיכה עד עכשיו, ואומר לו שהקשר יזרום בקצב שיתאים לשנינו...

imazaquine

New member
ואם הוא לא היה מספר לך

או מספר לך רגע לפני (כי פשוט המבוכה שלו הרגה אותו)....

imazaquine

New member
תפרטי מעט יותר את הרשתך בעניין

זה באמת מאוד מעניין אותי לשמוע.

בזוז

New member
ממממ יאמי

אני כבר אלמד אותו את כל מה שאני צריכה שהוא ידע

למעלה