שאלה בעיקר ל-50 סמ"קניקים

ררדד

New member
שאלה בעיקר ל-50 סמ"קניקים

השאלה שלי היא איך שכנעתם את ההורים שלכם להסכים לכך שתנהגו באופנוע כבר בגיל 16?? אני עוד מעט מגיע לגיל, ההורים שלי הסכימו שאני אעשה רישיון אבל קצת עושים בעיות לגבי קניית קטנוע..(לא קשור לכסף- רק הסכנה שבעניין) בקיצור "שיטות שכנוע" שעובדות-זה מה שאני צריך!.. תודה מראש..

yuvalfra

New member
תסביר את עצמך

קודם כל מה ההגיון שיסכימו שתעשה רשיון ולא יסכימו שתרכב על קטנוע?! שניהם הולכים בייחד... בכל אופן...תדגיש להם שאתה רוצה את הקטנוע כדי להיות עצמאי. לחסוך זמן ולהיות מנויד. תוכל להגיע לב"ס הרבה יותר בקלות ללא איחורים. תסביר להם שאתה עם הראש על הכתפיים...נוסע זהיר מאוד ולא עושה שטויות עם פתיחות ו"כמה הוא סוגר"...(בלי קשר להורים שלך לא הייתי מתחיל עם השטויות האלה על הכביש). בקיצר...תסביר להם את יתרונות הכלי, ותשכנע אותם שלמרות שהכלי מסוכן, מכונית מסוכן גם כן וזה רק עניין סטטיסטי שדו"ג יותר מסוכן, כל מקרה לגופו. בהצלחה!

Shlomi TC

New member
אגב, הכל כיום לא בטוח

גם ללכת לקניון יום אחרי פיגוע לא בהכרח פחות בטוח מאשר נסיעה בקטנוע. אבל זה רק פרט שולי (אל תזכיר את זה בשיחה איתם), שיהיה בתודעה שלך.

סע באוטובוס...

לא בעיה של כסף? סע במוניות ושהם ישלמו... עצמאות אתה אומר? אוטובוס. קח את החיים בקלות... אופנוע בגיל 16 זה לא מהות החיים... או אולי כן...

ררדד

New member
חחחחחח אוקיי תודה חברה..

רישיון בטוח יהיה לי וגם קטנוע כנראה.. בכל מקרה תאחלו לי בהצלחה.. אני אזדקק לה..חחח

למעלה