שאלה - בעל B&B שביטל עסקה

tal4482

New member
שאלה - בעל B&B שביטל עסקה

שלום וחג שמח! לפני כחודשיים הזמנתי B&B ל-28 ביולי בעיר סקארבורו שבמחוז יורקשייר באנגליה (ביקור
משפחתי בנוסף לחופשה למי שתוהה למה דווקא שם) קיבלנו מחיר מצויין לתשעה לילות לשני מבוגרים וילדה, ל-b&b הזה היו ביקורת טובות מאוד. עד כאן הכל טוב.

היום קיבלתי הודעה מבעל המלון שהוא מוכר את המלון תוך כמה חודשים והבעלים החדשים לא מעוניינים להמשיך לקיים את המלון לכן העסקה מבוטלת ואנחנו צריכים למצוא מלון אחר. הוא כתב גם שהוא פנה ל-B&B שנמצא ליד ויש להם אפשרות לארח אותנו בתאריך שרצינו. למלון השני יש גם בקורות מצויינות והוא נמצא ממש ליד המלון שרצינו, רק מה- הוא משמעותית יותר יקר - בטח שמדובר בתשעה לילות. מדובר בעיר קטנה אז אין לנו הרבה אלטרנטיבות ובנוסף כמעט כל שאר מקומות הלינה בעיר הזאת שבדקתי בבוקינג כבר תפוסים לתאריכים שלנו כי הקיץ עוד מעט מגיע.

מה אומר החוק במקרה הזה? האם לבעל המלון יש זכות לבטל עסקה כשלושה חודשים לפני בלי להיות מחוייב לספק לנו אלטרנטיבה? האם לפי החוק הוא צריך לשלם מכיסו את ההפרש בין המלון שהוא מציע לבין המלון שלו כי הוא זה שביטל את העסקה?
תודה!

tal4482

New member
שאלה - תיירות ביטלס בליברפול

אני מנצלת את השרשור לשאלה נוספת - לפני שאנחנו מגיעים לעיר של השאלה הקודמת יש לנו יומיים בליברפול. מגיעים בבוקר ממנצ'סטר ברכבת ולמחרת בערב עוזבים את ליברפול ברכבת לכיוון החוף המזרחי.
מה מומלץ לעשות שקשור לביטלס בזמן הקצר מאוד שיש לנו בעיר? הבנתי שיש מוזיאון שלהם בנמל של ליברפול וגם כל מיני סיורים רגליים וטיולי אוטובוס.
מה לדעתכם עדיף לקחת? והאם יש צורך בהרשמה מראש לטיולים?

למי שמכיר/ה את העיר - המלון שלנו נמצא ברחוב Hatton garden. האם זה מרחק הליכה סביר מה-Cavern club וממרכז הקניות Liverpool One?
תודה!

סתם מבקרת

Active member
מפות גוגל עוזרות נפלא. הנה לך דוגמה למרחק של ה Cavern club

מהרחוב בו נמצא המלון. אם תכניסי כתובת מדויקת של המלון תקבלי מרחק מדויק יותר.
נסי את השיטה כדי למצוא את המרחק למרכז הקניות

דניאלה1311

Active member
מנהל
באופן כללי הייתי אומרת שהודעה של שלושה חודשים מראש מספיקה
זה נותן לך מספיק זמן להתארגן מחדש. אני לא חושבת שיש לך אפשרות לדרוש שישלם את ההפרש. האם שכרת את החדר דרך המלון עצמו או דרך סוכנות נסיעות אינטרנטית כמו בוקינג למשל? אם שכרת דרך חברה חיצונית כדאי לפנות אליהם ולבדוק, אבל אם שכרת בעצמך? קשה לי להאמין שיש לך בסיס לתביעה מה גם שהוא לא ביקש דמי קדימה אני משערת.
&nbsp
לקחת עו"ד שיטפל בענין יעלה לך הרבה יותר מההפרש בין שני מקומות האכסון. תשקלי אולי לגור בכפר שכן ששם יש אופציות אחרות? אני מבינה שזה מאד מבאס, אבל הודעה של שלושה חודשים? לדעתי זה טווח בהחלט סביר ומעלה לחפש משהו אחר.

Yehuda500

Member
קרה לנו בהזמנה דרך בוקינג. הם התחייבו לשאת בהפרש

המחיר (שמן הסתם מקוזז מהמלון הראשון)
העברנו צילומי קבלות והכסף הוחזר לכרטיס האשראי. אבל, התהליך מול בוקינג
לא היה טריויאלי ונאלצנו לפנות, למרות האישור המוקדם, לא מעט פעמים עד שקיבלנו את הזיכוי.

למעלה