שאלה בעניין איך לקדם רעיון חדשני שיש לי למוצר/שרות

tal902

New member
שאלה בעניין איך לקדם רעיון חדשני שיש לי למוצר/שרות

שלום

יש לי רעיון לאפליקצייה. אני יודע שכולם אומרים שהם בטוחים שיש להם רעיון טוב, אבל אני מעבר לתחושה קצת שיתפתי 2-3 אנשים וגם באיזהושהי סיטואציה שהייתי בבחינות למקום עבודה במסגרת דינמיקה קבוצתית שהיו בה 7 אנשים (כולל אני) ניתן לנו תרגיל בו כל אחד היה צריך לחשוב על רעיון למוצר/שרות חדשני שיחזיר את ההשקעה תוך שנה או שנתיים. בתרגיל צריך להגיע בסוף להסכמה של מי הרעיון הכי טוב ולתת תשובה למנחה. בתרגילים האלו כל אחד בד"כ מגן על הרעיון שלו ומסביר שוב למה כן הרעיון שלו טוב (ולמה של האחר לא) ומתנצחים וכדומה. אני נתתי שם את הרעיון שלי למוצר (כאמור אפליקצייה) ולא קרה לי מעולם דבר כזה: מבלי שהייתי צריך לעמוד על הרעיון שלי או להסביר, כולם אמרו שהרעיון שלי הוא מצויין והם זונחים את הרעיון שלהם וחושבים שהרעיון שלי הוא הנכון ועליו הוחלט כרעיון המומלץ (מספר את זה על מנת להראות שלא רק אני חושב שזה רעיון טוב)

בגדול אומר שמדובר באפליקציה שמקשרת בין שתי אוכלוסיות (בשלב זה לא אפרט יותר) שזה WIN WIN SITUATION מבחינתן.

עוד ייתרון זה שקהל היעד הוא גלובלי ולא רק לשוק הישראלי וההיצע של אלו שזקוקים לשירותי האפליקציה הזאת, מתחדש כל שנה.

למעלה