שאלה- בעניין האכלה מחוץ לבית

colea

New member
שאלה- בעניין האכלה מחוץ לבית

כאשר אתן יוצאות עם הילד/ה לטייל איך אתן לוקחות את האוכל? האם מכינות מראש? ואם כן האם נשאר חם? איך? תודה

לא מכינה מראש

מכיוון שניתן להשאיר אוכל מוכן רק כשעה בחוץ אני שמה בבקבוק 3/4 מהכמות מיים מורתחים ולוקחת איתי תרמוס קטן עם מיים רותחים+מחלק מנות עם התמ"ל. כשהאדון רעב אני מוסיפה מהתרמוס את הכמות הנדרשת.

שירי ל

New member
אם את מתכוונת לתמ"ל-

אני ממליצה בחום להרגיל את הילד מהתחלה למים בטמפרטורת החדר. ככה לא מסתבכים עם חימומים וסחיבות מיותרות. במיוחד עכשיו, כשקיץ גם נעים לשתות חלב אפילו קריר.

nush1

New member
אני לוקחת בקבוקים עם מים רתוחים

ואוכל במחלק מנות זיו אוכלת אוכל בטמפרטורת החדר, אני כבר לא מחממת לה את האוכל ביחוד עכשיו כשא הקיץ. היום למשל טיילנו בצפון, טיול רגלי, אז לקחתי בקבוק פלסטיק עם מים רתוחים ואת כל הקופסא של התמ"ל והיה ממש לא מסובך.

26יפעת

New member
אותו כנ"ל

אנחנו מכינים בקבוקים מראש עם מים מורתחים בטמפ' החדר ולוקחים מחלק מנות ו/או את כל הקופסה (תלוי לכמה שעות יוצאים). ושאמא שלי תקפוץ לי ככה הכי נוח!!! (אמא שלי כמעט ולא מתערבת לי והיא בכלל לא מהקרציות, דווקא בנושא של מים בטמפ' החדר תמיד יש לה מה להגיד בעיניה יותר טעים חם, אנחנו הרגלנו את יובל מההתחלה לטמפ' החדר והיום הוא אפילו מרוצה מזה, במיוחד עכשיו שמתחיל הקיץ!)

טוטי30

New member
האכלה מחוץ לבית

הכל תלוי לאן יוצאים ולכמה זמן, כמובן. בעקרון אני לא מרתיחה את המים של הפורמולה, ולא מחממת לו אותה. רועי התרגל לקחת בקבוק בטמפרטורת החדר, וטוב שכך. מצאתי מים לשתיה, שהם לא מינרלים (יותר מידי אלקטרוליטים) ולא מזוקקים (מה זה בטריה של אוטו...?) שאין צורך להרתיח אותם, לפי עצת רופא. כשאנחנו יוצאים לטיול אני מרכזת את כל האינסטרומנטים, שמה יפה בתיק - ויוצאים. הכמויות בהתאם לזמן ולמקום. טיול מהנה שיהיה

זואי11

New member
אני לוקחת תרמוס קטנטן

המים מוכנים בטמפרטורה חמימה. בתיק יש תמיד גם קופסת סימילאק. ואני מכינה ע"פ הצורך. נוח להפליא!! התרמוס שימש אותי גם בלילות. היה מונח ליד המיטה וחסך קימות מיותרות.

talsh

New member
בקבוקים מוכנים עם מים רתוחים

ומחלק מנות או קופסה קטנה של פורמולה בהתאם למס' השעות בחוץ. תום אוכל פורמולה בטמפרטורת חדר. מאחר שכבר יצא לי לטייל עם תום לסופי שבוע, יש לי את הבקבוק Playtex עם שקיות ואני לוקחת רק כמה בקבוקים מלאים מים רתוחים, קופסת פורמולה והרבה שקיות. כך כשאני צריכה יש לי להכין לו וכל פעם שיוצא לי אני ממלאה את הבקבוקים הריקים שוב (בכל מסעדה/מלון/קיוסק) ואז יש לי לפעם הבאה כבר מקורר. תום לא אהב את הפטמה של playtex שיש בארץ אבל מאד אוהב את זו שמוכרים בארה"ב. חשוב לציין שביררתי היום שוב - אוכל (פורמולה) מוכן ולא מקורר ניתן להשתמש עד שעה בחוץ בארץ ישראל החמה. מים רתוחים עד 24 שעות ואז לשפוך ולמלא חדשים. אוכל מוכן מקורר - עד 24 שעות ואחרי חימום לא להחזיר למקרר (גם אם לא נגעו בזה). ואחרון חביב ביותר (מבטיחה) - ההמלצה של כל החברות של הפורמולה, היא שאם התינוק אכל חלק מהכמות בבקבוק ולא סיים - לשפוך את מה שנותר (למרות שאני חושבת שזה מאד נוח ושווקי בשבילם להמליץ ככה) אז לשיקולכן.

talsh

New member
שכחתי..

לימור - המתרגשת - שיש לה יותר קשרים מאשר לי, אמרה שזה בסדר גם לתת יותר שעות אחרי שהאוכל כבר מוכן (לא זוכרת אם שלוש או ארבע).

מתרגשת

New member
אכן... בשיחה עם אנשים (ששש...)

מרמדיה, נאמר לי שניתן להשאיר את האוכל בחוץ בערך 3-4 שעות ורק אז לשפוך אותו. בכל מקרה אני לא מקפידה על שעה בדיוק ואם זה הרבה יותר אז אני שמה במקרר. זה אכן מאד שיווקי לומר לאמהות לזרוק את האוכל שנותר בבקבוק, תחשבו כמה החברה מרוויחה מזה

למעלה