שאלה בעניין ההגרלה ...

tzachi58

New member
שאלה בעניין ההגרלה ...

ראיתי באתר המקום . COM שהרישום להגרלה מתחיל בכל 1 באפריל ועד 30 בספטמבר אז השאלה היא כזאת .... מתי ההגרלה עצמה מתקיימת , ואם אני רוצה להרשם עכשיו !!! לאיזה הגרלה בדיוק אני נרשם. הרי אפריל 2003 כבר היה ויש לי זמן עד ל 30 בספטמבר בכדי להשתתף בהגרלה של איזו שנה בדיוק מה זה DV-2005 האם זה 2005 או ששמא זהו רק שם 2005 ? אשמח לקבל פרטים , תודה !

טל ר

New member
הרישום להגרלה

הרישום ל-DV2004 היה בין 7 באוקטובר 2002 לבין 7 בנובמבר 2002 (מדובר על התאריך בו הטפסים מתקבלים בקנטקי, ולא בתאריך בו הם נשלחים). עדיין אין פרסום דומה ל-DV2005. על הטפסים להכיל: שם משפחה עם קו תחתי, אחריו פסיק ושם פרטי. יום - חודש (בשמו) - שנת לידה. עיר לידה, מחוז/מדינת לידה, ארץ לידה. (שם הארץ צריך להיות היכן שהמקום מצוי כעת ולא בזמן הלידה). ארץ מקור (רק אם היא שונה מארץ לידה). אותם הפרטים לבן/בת זוג ולילדים ביולוגיים, מאומצים או חורגים שאינם נשואים והינם צעירים מגיל 21. כתובת למשלוח מכתבים. ניתן לציין גם טלפון ודוא"ל. תמונה של המבקש, בן/בת זוגו וילדים. (תמונה צריכה להיות ריבועית בגודל 37 עד 50 מ"מ, עם שם ותאריך לידה מאחור, צריך להביט למצלמה ולא להסתכל הצידה, צריך שהראש יתפוס כ-50% משטח התמונה, על רקע בהיר וניטרלי, בפוקוס, ללא משקפי שמש או כובעים, תמונות צבע או שחור-לבן). חתימה של המבקש (כפי שמופיעה בדרכון או מסמך רשמי). DV-2005 היא ההגרלה שהזוכים בה יכנסו לארה"ב עם Green Card בשנת 2005, וזהו הכינוי הרשמי של ההגרלה ע"י ה-State Department וה-INS. כל כינוי אחר ("ההגרלה של שנת ...") הינו שגוי ומבלבל. עכשיו לאחר שחפרתי את הבאר, תרגיש חופשי לירוק פנימה. טל.

roy269

New member
טל, לא להתרגש יותר מידי

מתגובות של מי ששואל מה זה ההגרלה מתריע בפני אלה הכורים בור בפני עיוורים ותוך 20 דקות חוזר עם אוסף תשובות מצוצות מאתר מסחרי כולן שגויות ומטעות דרך אגב ראיתי שזכיתה לקידום ומעתה אתה טלר אפשר לבקש קצת עזרה בחיפוש אחרי החתול של שרדינגר...

למעלה