שאלה בעניין הפרדה בחדרים

יוטל

New member
שאלה בעניין הפרדה בחדרים

מתי הפרדתם בחדרים? הן כעת באותו גן ואני מרגישה שקצת צפוף ביחד הזה שנקרא תאומות. אולי זו רק הרגשתי?. חשבתי אולי להפריד אותן בחדרים. אבל שנה הבא הן לא תהיינה באותו גן (כנראה) אז חשבתי שזה בסדר שהן תהיינה באותו חדר ורק בכיתה א´ להפריד. מצד שני יש משהו כייפי בלישון ביחד עם אח/אחות באותו חדר. אני זוכרת שישנתי עם אחיותיי באותו חדר די הרבה שנים ובנוסף למלחמות שהתחוללו בחדר היו גם הרבה רגעים כייפים. מעניין לשמוע איך אצלכם.

keren1

New member
האמת לי נראה אידיאלי לעשות חדר

שינה לשלושתם (דניאל בת 3.5 ושני ומתן בני 1.5) וחדר שני למשחקיה. אבל כרגע המצב לא כך בגלל שאנחנו לא רוצים שהם יפריעו בשינה שלהם לדניאל. אז דניאל בחדר נפרד והם בחדר נפרד. אני ממש לא חושבת שכדי להפריד בינהם. אולי יותר מאוחר וגם אז הבנות ביחד ומתן בנפרד. כמו שאמרת, גם אני ואחותי צברנו המון זכרונות (טובים ופחות טובים) מזה שהינו שותפות לחדר.

קרנושה

New member
אמנם שלי רק בני שנה וחודשיים ואני..

בינתיים ממש לא חושבת על הפרדה אבל.....אם אני מקשיבה לקול ההגיון במקרה שלך.....אז לדעתי זה תלוי בתאומות.....אך הן מסתדרות? האם הן מרבות לריב? וכשבאה חברה מהגן הן מסתדרות שלושתן ביחד? אני הייתי דוחה את הפרדתן עד כמה שהייתי יכולה.....למרות שיש לי בן ושתי בנות אשמח שיהיו ביחד עד הקו האדום......ולדעתי הקו הזה מגיע דוקא כאשר הן לא באותו גן/כיתה וכל אחד מביא את חבריו/חברותיו ורוצה פרטיות......

rotrot

New member
מנקודת מבט של תאומה

אנחנו הפרדנו את עצמנו בגיל 16 בערך. עד אז ישנתי עם התאומה שלי באותו חדר וזה היה כיף וגם מעצבן. כיף - כי דיברנו בלילה המון לפני השינה חלקנו סודות וסיפורים ורכילות עד שההורים שלי היו כבר שואגים מהחדר הדני - "די! לישון!" מעצבן - כי מצד שני היינו זקוקות לפרטיות, ואפילו כאשר כל אחת עברה לחדר אחד עדיין היינו מתגנבות לפני השינה אחת לחדר של השניה לקשקש... לדעתי יש חוויות רבות כאשר אחים, בין אם הם תאומים או לא, ישנים ביחד באותו חדר

zimes

New member
תשאלי את הבנות

לי (אישית) נראה הרעיון של קרן1.

anat30g

New member
הפרדת חדרים

התאומים שלי בנתי שנתיים וקצת ואני לא חושבת להפריד בינהם... אולם יש לי ניסיון של הפרדה של הגדולים שלי - לא תאומים. כשעמי היום בן 8 עלה לכיתה א´ - בחופש שבין הגן לבית הספר החלטנו להעביר אותו לחדר לבד... שאלנו אותו אם הוא רוצה - הוא רצה מאוד - כי שירלי אחותו בת 4 (דאז - היום בת 6 ) הפריעה לו מאוד, נגעה לו בצעצועים, רבה איתו... הכנו חדר, צבענו, קנינו... חדר למופת - הילד ישן בחדר לילה אחד, בשני מצאנו אותו במיטה עם אחותו... הבאנו שיש בעיה. שאלנו אותו אם הוא רוצה לחזור לחדר משותף עם שירלי - והוא מאוד רצה. גם היום שנתיים אחרי - הם לא נרדמים לבד בחדר, היא לא נרדמת בלעדיו והוא לא בלעדיה (והם לא תאומים)... החלטנו שהם יבקשו להיפרד נפריד אותם - עד אז הם יהיו יחד. וכנ"ל לגבי התאומים. ענת

אני הפרדתי את הילדות בגיל 8

וזאת עפ"י בקשתן הן כבר היו בכיתה ב´ הן מופרדות כבר מאז גן החובה והחליטו שרוצות להפרד בחדרים השנה הן גם הפרידו בבגדים לגמרי מש שבשנים קודמות היו בגדים אישיים [היותר יפים] ובגדים של שניהן [בגדי היום יום] כרגע הן נפרדות כמעט בכל בעצם כמו 2 אחיות שגרות בבית אחד

למעלה