שאלה בעניין מלאכים..

SHQIPTARE02

New member
שאלה בעניין מלאכים..../images/Emo189.gif

אני מאוד אוהבת מלאכים ויש לי בבית מלא קישוטים עם מלאכים בגלל שהם עושים לי טוב על הנשמה להסתכל עליהם. זה אנרגיה חיובית כזאת. אני אוהבת גם לשמוע סיפורים על מלאכים וניסים שקרו לאנשים וזה בטח מלאך שומר ששמר עליהם והציל אותם מכל מיני מצבים וכאילה.. השאלה שלי היא האם לכולם יש מלאך שומר שנמצא איתם תמיד? או שלא לכולם יש?.. ואם יש אז איך אני יכולה לדעת אם יש לי מלאך ומי או מה הוא?.. אני אישה מאוד מאוד מאמינה וכל מה שקורה לי אני מודה לאלוהים מיליון פעם אבל מעניין אותי אם זה רק שאלוהים עוזר או שזה למשל מלאך שהוא שולח למשהו ספציפי.. איך אפשר לדעת את זה? אמרו לי פעם שאפשר לעשות מדיטציה ולשאול את המלאך מה שמו אפילו והתשובה תבוא פתאום ואז במשך הימים הקרובים פתאום אותו שם יופיע בכל מיני מצבים וזה כאילו אישור לתשובה של המלאך.. ואני עשיתי מדיטציה (עד כמה שידעתי לעשות..) ושום שם לא הופיע.. הייתי שמחה לקבל קצת הסבר או משהו בנידון. תודה רבה רבה ושנה מתוקה ומדהימה!..

sara110

New member
שלום SHQIPTAER02

אכן כך מלאכים זו אנרגיה חיובית וכמובן שלכל דבר ספציפי יש את המלאך שלו כמו כן גם לכל מלאך יש את המדיטציה המודרכת משלה. אך גם אם את עושה מדיטציה את יכולה לשאול את אותו מלאך מיהו והתשובה תגיע המדיטציות קצת מורכבות לעלות אותן מעל דפי הפורום אך את יכולה לדפדף באינטרנט בענין ולחפש מדיטציות מתאימות או לעבור קורס מסוים או ללמוד מס' שיעורים פרטניים וכך לדעת יותר אשמח לעמוד לרשותך לייעוץ ולמידע שרה

SHQIPTARE02

New member
תודה שרה..../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי שזה נושא בוודאי קצת יותר עמוק ממה שאפשר להעלות כאן בכתב. אני די מתעניינת בזה באתרים מסויימים באינטרנט (אגב, אני קוראת שם באנגלית, אבל אולי בעצם יש גם משהו בעברית.. ואללה לא בדקתי..) אני יודעת שיש מלאכים בכל מקום כי הרי בתפילות ובכל מיני כאילה הם מוזכרים המון פעמים.. אני גם מתפללת כל יום ויש לי נוסח של הדברים שהמלאכים אומרים כל יום וכל זה.. אני באמת רואה מענה לתפילותיי ואני תמיד מתפללת על אנשים אחרים גם וברוך השם זה עוזר להם ואני ממש רואה את זה באופן מוחשי אפילו כמו נס איך שדברים בעזרת השם משתנים לטובה. אני תמיד אומרת שבח לאל ומיליון תודות לבורא עולם על כל הטוב שהוא נותן לנו, אבל אני ממש הייתי רוצה פעם איזה אישור או הוכחה או סימן שיש איזה מלאך שעזר או הציל אותי. אני ממש מתה לזה. את פשוט לא מתארת לעצמך כמה אני מתה על מלאכים.. כל הבית שלי מקושט בהם. כל מי שמכיר אותי יודע שאם יש משהו שקשור למלאכים -זה ישר מתאים לי.. ותמיד כשאחיות שלי למשל הולכות לקניון ורואות משהו עם מלאכים (יש כל מיני קשקושים כאילה בירידי-אומנים שיש שם לפעמים..) הן ישר קונות לי. יש לי כמה דברים ספציפיים שאני ממש אוהבת ואחד מהם הוא מלאכים.. תודה על התשובה ושתהיה לך שנה מקסימה!!..

sara110

New member
הכל באהבה

אין בעד מה לדעתי תרגישי את זה מוחשי יותר כאשר תעשי מדיטציה לאחד המלאכים תרגישי את האהבה החום הליטופים ואפילו את המסרים שתקבלי שנה טובה ומקסימה לכולם

למעלה