אורחים בפורום
New member
שאלה בעניין עבר פלילי. אשמח לתשובה גם מהילה
שלום לכולם.
שמי שלומי ואני בן 25 הגשתי לפני חצי שנה בקשה לאזרחות פורטוגלית.
תעודת היושר שלי מישראל נקיה.
הבעיה שלי היא כשהייתי בטיול לבולגריה לפני מספר שנים הבאתי את התיק של אחי ולא שמתי לב שבתוך התיק היה גראס. זה היה כמות קטנה מאוד לשימוש עצמי. אבל מבחינת החוק בבולגריה כל כמות נחשבת כעבירת יבוא סמים.
בכניסה לבולגריה נעצרתי והואשמתי ביבוא.
כשבועיים לאחר מכן שוחררתי למעצר בית ורק לאחר חודשיים נתנו לי לצאת מהמדינה... אך אני חושב שהאישום ביבוא עוד קיים אצלם.
רציתי לשאול תוך כמה זמן מרגע הגשת הבקשה הם בודקים עבר פלילי?
אם הם בוחרים לשלול ממני את הזכות לאזרחות אז תוך כמה זמן מרגע הגשת הבקשה יודיעו לי?
הילה. רשמת באחת ההודעות הקודמות בפורום שמייד עם קבלת התיק הם מתחילים בבדיקה משטרתית. כמה זמן הבדיקה? תוך כמה זמן אקבל תשובה?
תודה רבה רבה!!!!!!!!!
שלומי.
שלום לכולם.
שמי שלומי ואני בן 25 הגשתי לפני חצי שנה בקשה לאזרחות פורטוגלית.
תעודת היושר שלי מישראל נקיה.
הבעיה שלי היא כשהייתי בטיול לבולגריה לפני מספר שנים הבאתי את התיק של אחי ולא שמתי לב שבתוך התיק היה גראס. זה היה כמות קטנה מאוד לשימוש עצמי. אבל מבחינת החוק בבולגריה כל כמות נחשבת כעבירת יבוא סמים.
בכניסה לבולגריה נעצרתי והואשמתי ביבוא.
כשבועיים לאחר מכן שוחררתי למעצר בית ורק לאחר חודשיים נתנו לי לצאת מהמדינה... אך אני חושב שהאישום ביבוא עוד קיים אצלם.
רציתי לשאול תוך כמה זמן מרגע הגשת הבקשה הם בודקים עבר פלילי?
אם הם בוחרים לשלול ממני את הזכות לאזרחות אז תוך כמה זמן מרגע הגשת הבקשה יודיעו לי?
הילה. רשמת באחת ההודעות הקודמות בפורום שמייד עם קבלת התיק הם מתחילים בבדיקה משטרתית. כמה זמן הבדיקה? תוך כמה זמן אקבל תשובה?
תודה רבה רבה!!!!!!!!!
שלומי.