שאלה בעניין תרנגולות

אייבורי

New member
שאלה בעניין תרנגולות

כמה אוכל צריך לתת לתרנגולת ? <כמה תערובת לתת פר אחת> האם ניתן לשחרר תרנגולות בגינה מבלי שיחסלו אותה ? האם יש צורך לחסן את התרנגולות ?

שלום לך

1. אוכל - זה שיקול שלך בלבד! אני למשל מרבה יחסית לתת לתרנגולות אוכל! אבל יש אנשים שמעדיפים לתת בכמות קטנה יותר! תרנגולות כול היום תמשיך לאכול אם תשים לה! אבל זה לא ממש מומלץ! אני שם דלי קטן מלא תערובת כול יום לתרנגולות! + כמות קטנה של תירס....+ לחם רטוב + צמחיה שזה כולל ירקות וכו 2. בטח שאפשר כול אין לך כלבים באיזור! אצלי זו בעיה גדולה בגלל השכנים לא יותר! התרנגולות התחילו ללכת אל השכנים ולהסתובב הבעיה ששלפעמים באים לשכנים כלבים ורודפים אחריהם! אבל חוץ מזה הן נהנות בגינה הענקית שיש לנו - לא ממש גינה אלא אדמה שלמה כוללת עצים וכו....... 3. יש צורך בחיסון - ניוקאסל! ולא נראה לי שיותר כי אחרי הכול רוב האנשים מגדלים תרנגולות בלדי-ערביות שהן תרנגולות מאוד חזקות וחסינות כמו שאומרים!

Sweet Fantasy

New member
היי ../images/Emo13.gif

אתה חייב להשתמש פחות ב"!" << זה מלחיץ

אייבורי

New member
ממש תודה

דלי של אוכל לכמה תרנגולות מספיק ? אני שם ל4 תרנגולות כל יום 2 כוסות גדולות של זרעים האם זה מספיק ?

Sweet Fantasy

New member
הן צריכות תערובת זמינה תמיד

בקשר לחיסול, חתולים לא יכולים להגיע לתרנגולות, אבל אם יש בסביבה חיות טורפות אחרות (שועלים, נמיות)- עלולים. וחיסונים? אין לי מושג

אייבורי

New member
../images/Emo22.gif

נראה לי שהן אוכלות כל היום ובלי סוף. חשבתי שאולי יש כמות מומלצת.

Sweet Fantasy

New member
אולי, מידע שלי זה אמור להיות לא מוגבל

אבל אם מגדל אומר שהוא מגביל, קטונתי (לא גידלתי, ולא אגדל.. תרנגולות)

כמות מומלצת.......

אין דבר כזה.......תרנגולת תמיד תאכל...ולכן כמה שצצן היא תאכל....אני עשיתי לתרנגולות שלי דיאטה קטנה והאכלתי אותן לחם וצמחיה ללא תערובת כיוון שכמה מהן אכלו יותר מדי - אני מדבר על לפני שנה וחצי כשהיו לי תרנגולות סוללה -לגוהרן! שהוא זן שואכל מלא מלא אוכל..........אבל עכשיו הן נהנות אתמול הן אכלו 2 אבטיחים וקערה ענקית של סלט.......על הבוקר הן אכלו שאיריות מהבית - הייתה איזה מסיבה אתמול של המשפחה ונשאר אוכל והן נהנות מזה האוכל כולל אורז..קצת בשר (כמות קטנה מאוד מהשווארמה) ירקות ולחם אגב אם תשחרר אותן לא תדאג יותר להאכיל אותן כי הן ימצאו בחוץ חרקים - צמחיה וכו והן ממש נהנות מזה! אם אתה צריך עוד עזרה אשמח לעזור!!!

חשבתי על הקטע של הסתובבות חופשית

יש באמת יתרון לזה שהן אוכלות מה שבא להן ואנחנו לא צריכים ממש לדאוג לאוכל אבל מצד שני לתת להן אוכל מקבע אותן אצלנו ושומר על הנאמנות שלהן אלינו, נכון? נראה לי שאני אעשה משהו באמצע ומה גם שאני לא מתכוון להשתגע יותר מידי בקטע של האוכל אני אקנה שקי זרעים וגם אתן כל מיני שאריות וכל מיני
אגב עוד חודש אני הולך לקנות 2-3 בלאדיות הראשונות שלי ;-D

צודק

אצלי הן אוכלות מהיד..ולא מפחדות ממני לתת להסתובב חופשי זה גם יותר בריא לתרנגולת כי חשיפה לשמש 2 שעות ביום לפחות חיוני לכול תרנגולת! כי זה מין מניעה לתרנגולת שתחלה בניוקאסל יללה שיהיה בהצלחה לך!! ....אגב אם תרצה זכר אוכל ללוות לך בחינם

למעלה