שאלה בענייני אפליקציות

alex155

New member
שאלה בענייני אפליקציות

מישהו מכיר דרך להתקין חייגן שמאפשר לקבל\ליזום שיחות מה-Google Voice? באייפד אני יכול דיי בקלות להתקין אפס שנקרא GVtalk שמתממשק ל-Google Voice שלי ומאפשר לי להוציא ולקבל שיחות תחת מספר הטלפון האמריקאי שלי, בין אם אני ב-WiFi ובין אם בגלישה סלולרית. אלא מה, בנייד שלי (Galaxy GS I9000 with androis 2.2) לא הצלחתי לעשות את המעקף הזה, ואין בנמצא שום אפליקציה שמתיימרת לקשר בין ה- GoogleVoice לבין הטלפון. בסופו של דבר זה קצת אירוני שעם אייפד אפשר לחייג מה-GV אבל ממכשיר אנדרואיד אי אפשר ! מישהו מכיר את הסוגיה או יודע על אפליקציה שיכולה לעשות כן?

פגית

New member
למה צריך מתווך?

מה הבעיה להריץ את הgoogle voice ברקע ולקבל התרעה על פעולה חדשה? בדיוק כמו סקייפ, ווטסאפ, פייסבוק ועוד.

alex155

New member
ניסיתי...

אם אני מריץ את ה-GV, אני יכול לקבל ולשלוח SMS מהמספר האמריקאי שלי. זה נחמד. אבל אני רוצה להוציא ולקבל שיחות מהמספר האמריקאי. גוגל לא מאפשרים לי לעשות את זה, כיוון שאני צריך לקנפג את הטלפון כשלוחה מתאימה, ומאחר ו- GV אינו פעיל בישראל, אינני יכול להוסיף את מספר הטלפון כמספר לגיטימי שאליו תועברנה שיחות ככל טלפון אמריקאי אחר. אז מה עושים? אומרים ל GV שינתק את השיחות ל- Gtalk, ואז מתקינים אפליקציה שמתממשקת עם ה- Gtalk... ככה עשיתי באייפד וזה עובד יופי, אבל לא מצליח באנדוראיד. סיבכתי או שמבינים אותי?

למעלה