דקה לפני שהוספתי בזיליקום (הרבה) לרוטב התרד הלימוני שהכנתי כדי לאפות בו את הדגים,
נזכרתי במשהו שקראתי פעם בספר בישול. שהבזיליקום, כשהוא מתבשל או נאפה, הוא מר.
אז נבהלתי וויתרתי עליו. אכין לי קצת פסטו.
יש לי בבית שתי צנצנות קטנות של פסטו מוכן, כי אני לא אוכלת שום דבר עם רוטב עגבניות, ולא
תמיד מתחשק לי להכין. הלכתי להסתכל עליהן. האחת של משק פרסקו בחצבה - רק בזיליקום וצנוברים.
חמצמץ קלות. יכולה להוסיף אותו לסיר. אותו אני קונה תמיד.
השני של מאסטר שף. חלבי. מלוח לטעמי ולא אהבתי. שלא לדבר על זה שזה נוסע לחיילים ולא רצוי
חלבי.
שואלת כדי לדעת להבא: האם ניסיתם פעם לבשל או לאפות עם בזיליקום בתוך התבשיל? היה מר?
תודה ושבת שלום.
נזכרתי במשהו שקראתי פעם בספר בישול. שהבזיליקום, כשהוא מתבשל או נאפה, הוא מר.
אז נבהלתי וויתרתי עליו. אכין לי קצת פסטו.
יש לי בבית שתי צנצנות קטנות של פסטו מוכן, כי אני לא אוכלת שום דבר עם רוטב עגבניות, ולא
תמיד מתחשק לי להכין. הלכתי להסתכל עליהן. האחת של משק פרסקו בחצבה - רק בזיליקום וצנוברים.
חמצמץ קלות. יכולה להוסיף אותו לסיר. אותו אני קונה תמיד.
השני של מאסטר שף. חלבי. מלוח לטעמי ולא אהבתי. שלא לדבר על זה שזה נוסע לחיילים ולא רצוי
חלבי.
שואלת כדי לדעת להבא: האם ניסיתם פעם לבשל או לאפות עם בזיליקום בתוך התבשיל? היה מר?
תודה ושבת שלום.