שאלה בענייני בזיליקום

אמרלדה

Active member
דקה לפני שהוספתי בזיליקום (הרבה) לרוטב התרד הלימוני שהכנתי כדי לאפות בו את הדגים,
נזכרתי במשהו שקראתי פעם בספר בישול. שהבזיליקום, כשהוא מתבשל או נאפה, הוא מר.
אז נבהלתי וויתרתי עליו. אכין לי קצת פסטו.
יש לי בבית שתי צנצנות קטנות של פסטו מוכן, כי אני לא אוכלת שום דבר עם רוטב עגבניות, ולא
תמיד מתחשק לי להכין. הלכתי להסתכל עליהן. האחת של משק פרסקו בחצבה - רק בזיליקום וצנוברים.
חמצמץ קלות. יכולה להוסיף אותו לסיר. אותו אני קונה תמיד.
השני של מאסטר שף. חלבי. מלוח לטעמי ולא אהבתי. שלא לדבר על זה שזה נוסע לחיילים ולא רצוי
חלבי.
שואלת כדי לדעת להבא: האם ניסיתם פעם לבשל או לאפות עם בזיליקום בתוך התבשיל? היה מר?
תודה ושבת שלום.
 

mיטלמן

Well-known member
אני כמעט בטוחה (כמעט) שמרילין איילון פרסמה פעם מתכון לפסטו להקפאה, ללא גבינה כמובן.
זו לא תשובה לשאלה כמו שנשאלה, אבל ברמת הרעיון.
אני מוסיפה בזיליקום לכל מיני תבשילים, כשיש בבית או בגינה, לא מר לי.
 
נערך לאחרונה ב:

אמרלדה

Active member
אני כמעט בטוחה (כמעט) שמרילין איילון פרסמה פעם מתכון לפסטו להקפאה, ללא גבינה כמובן.
זו לא תשובה לשאלה כמו שנשאלה, אבל ברמת הרעיון.
אני מוסיפה בזיליקום לכל מיני תבשילים, כשיש בבית או בגינה, לא מר לי.
תודה רבה ושבת שלום.
 

חנהפ

Active member
אני אופה ומבשלת מנות עם בזיליקום, לא הרגשתי בעיה בטעם
 
למעלה