שאלה בענייני "בייבי מוצארט"..

שאלה בענייני "בייבי מוצארט"..

האם ניתן להשיג גם ב - DVD? בדקנו בכמה חנויות ולא היה, אבל אף אחד לא ידע לומר אם זה קיים פה בכלל. יובלי שמע על זה המון ובא לו לצפות מדי פעם, אבל אין לנו וידאו.. תודה, איילה ויובלון

ammy

New member
תנסי לבדוק בטלפון 1800265265

זה הטלפון שמופיע על הקלטת.

sharonik

New member
אתמול קנינו בייבי מוצארט ב DVD

אז ככה לארח חיפושים ארוכים : ניתן להשיג את גירסת ה DVD בחנות בשם לייזרדיסק היא נמצאת בפורום שבצומת כפר שמריהו והם פתוחים כל יום עד עשר בלילה. יש שתי גרסאות האחת קצרה של חצי שעה ומקבילה לקלטת הוידאו ומחירה 69.90 השניה ארוכה יותר וכוללת את הקטע של קלטת הוידאו , קטעים מוסקלים רבים נוספים מחולקים לפי "שעת משחק" או "שעת שינה" ומשחקי אוצר מילים. רואים כלב ויש קולות של כלב ודיבוב. המחיר - נא לשבת כדי לא לחטוף הלם - 149 ש"ח . המסקנה אם קונים את הגרסה הקצרה אין הבדל בין קלטת וידאו לDVD אבל שווה להשיקע בגרסה הארוכה - אצלינו מתנגן לא מוצארט כבר מהבוקר גם בזמן שאנחנו משחקים ובזמן הנקה ומקלחת. נ.ב אנחנו בקשנו את זה מתנה לנעם לפסח ו- קיבלנו 200 ש"ח אז קנינו.

אם כך, אז כדאי להזמין בטלפון

ישירות מבייבי-סמרט. המחיר לגרסה הארוכה הוא 129 ש"ח, שזה מחיר הגיוני ל-DVD. אם מצטרפים למועדון הלקוחות שלהם, אפשר לרכוש גם CD's במחיר מגוחך.

talsh

New member
לי יש את ה DVD אבל הבאתי מחו"ל

תנסי את סטימצקי, או שישלחו לך מחו"ל (בטח אפשר להזמין גם מהאינטרנט) או שתמצאי מישהו עם צורב DVD ותצרבי את שלי

מתרגשת

New member
אני חיפשתי DVD ולא מצאתי../images/Emo10.gif

אז קנינו בקלטות בסופו של דבר

hilae

New member
חברה קנתה לי ב-אופיס דיפו

את ה- dvd ב-19.90 ש"ח אני לא יודעת עדיין מה האורך של זה

שוגי13

New member
אפרופו DVD- ../images/Emo91.gif

קניתי היום בסופרפארם DVD עם שירים לקטנטנים ב-15 ש"ח, ממש כדאי!!!

טוטי30

New member
אמאטרייה,גם לנו אין וידאו... קישור

אמא טרייה, אל ייאוש! נמצא לך DVD - יהיה בסדר! בעמוד הקישורים, יש קישור לאתר של בייבי סמארט שהם המשווקים של בייבי מוצארט/באך וכל הסדרה הזו. כמובן שיש גם DVD והוא מומלץ ביותר. מניסיון. אפשר להזמין ישירות מהאתר. כדאי לעשות סקר מחירים קודם. בטוחה שגם את וגם יובלי תהנו מהיצירה

אפשר לרכוש רק באמצעות הטלפון

אני מצרפת לך קישור לאתר של בייבי סמרט. יש גם את מספר הטלפון שלהם באתר, והם אדיבים מאוד ודייקנים מאוד. קניתי דרכם, קיבלתי את ה-DVD וה-CD שרכשתי בדואר רשום, מסודר כמו שצריך. אגב, אין ב-DVD את כל הסדרה, אבל יש דברים שאין בקלטת. יתרונות ה-DVD.... אה, והמכשיר חייב להיות מולטי-זון.

sharonik

New member
אני קניתי אתמול אז כנראה שאפשר.

בפורום בצומת כפר שמריהו DVD מקורי באורך מלא כולל כל ההפעלות והיצירות וכולל גם את 30 הדקות של קלטת הוידאו המחיר בחנות 149. אני מאמינה שאפשר למצוא גם המון חיקויים אם רוצים אבל זה המקורי שמיבאים אותו מחו"ל. בהצלחה.

תודה..וחייבת לומר לכן משהו

בעלי ואני מנצלים את החג והחופש שלו להמון טיולים עם יובלי ולא יכולים להתאפק ולבקר כמעט בכל חנות לתינוקות בדרך ובכל מקום בדקנו בנושא ה-DVD, ללא הצלחה וכששאלתי כאן קיבלתי המון תשובות יעילות וזה ממש מדהים! אני ממש מודה לכולן על המענה המהיר, הפורום בכפר שמריהו זה ממש מתחת לאף שלנו וכבר מחר נבקר שם ונקנה. זה ממש נהדר שאפשר לקבל פה אינפורמציה (שלא נדבר על קבוצת תמיכה בשעת הצורך) יעילה ומהירה. יובלי ואני חייבים למצוא זמן לבקר פה לעיתים קרובות יותר! תודה, איילה.

והנה תמונה של יובלי

אין לנו מצלמה דיגיטלית, אז זו תמונה שלו מגיל שבועיים (היום הוא בן 7 שבועות כבר) איילה

רותם111

New member
גם בייבי באך נהדר../images/Emo45.gif

רון קיבל מסבתא שלו לפסח והוא כבר מכור. לדעתי הוא אפילו מתלהב יותר מאשר מבייבי מוצרט או בגלל שזאת קלטת חדשה.

למעלה