שאלה בענין תירגול

yafa kfir

New member
שאלה בענין תירגול

אחרי שנתיים שכמעט לא נגעתי בספרדית שלי (נרכשת מלימודים ופרקטיקה בעבודה בתיירות ושהות בארצות דוברות ספרדית - דיברתי טוב לפני שנתיים לפני המבול) קיבלתי עבודה בתיירות להרבה ימים. אז - אני יושבת בבית קוראת חומר, עוברת על רשימות המונחים וקוראת בקול קם, מקליטה... אין לי עם מי לתרגל שיחה. יש עוד רעיונות???????

Hurakano

New member
קני מיקרופון

ותורידי paltalk - זאת תוכנה כזאת, תוכנת צ´אט של דיבור ומצלמות (אפשר גם בלעדיהם, אבל איתם/עם אחד מהם זה הרי כל הקטע....) ויש שם המון חדרים, מהמון קטגוריות. תמצאי שם אנשים מארה"ב ועד תימן וסומליה. אני אומר לך, לכל חור בעולם יש שם חדר, ומן הסתם לא חסרים שם דוברי ספרדית. אפשר לדבר בצ´אטים, ככה, להיפגש עם חבר´ה, ואפשר לדבר אחד-על-אחד (העסק עובד כמו איי סי קיו - יש שם גם רשימת אנשי קשר). אחלה של תוכנה, אם את מעוניינת אני אתן לך את הכתובת מאיפה להוריד. .....גם לשיר משפר משהו בדיבור
באמת. על עוד רעיונות אני לא ממש יכול לחשוב.... או דרך השיטות שהצעתי או להתחיל לחפש חבר´ה יוצאי ארגנטינה..... שיהיה בהצלחה

rmoses1

New member
עוד רעיונות

הדרך שעומרי הציע היא מצויינת. יש עוד צ´טים כאלה באינטרנט - למשל בYAHOO ועוד. דרך נוספת, שאני אישית מאוד ממליץ - יש במכון לידידות אמריקה מפגשים שבועיים (יש מחר ב-7 בערב) של אנשים שמדברים ספרדית. אם את מעוניינת, אני אתן לך עוד פרטים. את יכולה גם להתקשר אליהם, או לגלוש לאתר שלהם: www.samerica.co.il בהצלחה. ראובן

rmoses1

New member
ברוכה הבאה לפורום. לאן את נוסעת ?

אפשר להצטרף ? ראובן

למעלה