שאלה בעקבות מקרה

שאלה בעקבות מקרה

יש לי זוג חברים נשואים. הזוגיות שלהם נוראית, ממש לא מסתדרים, אהבה כבר מזמן אין שם, הבחור מפגין אלימות מילולית כלפי חברתי- ולאחרונה היא גילתה שהוא בוגד בה. שיתפתי אותה בסוד, והיא לקחה את הדברים שלה ועזבה את הבית בניסיון להתחיל חיים חדשים עם אנרגיות וכוחות מחודשים. בעקבות מחשבות חיוביות שהיא משדרת ליקום קורים לה המון דברים טובים- בקיצור הכל מתנהל לפי התוכנית. הבעיה היא שלאחר שיחה עם בעלה שגם מכיר את הסוד הוא החליט לחשוב ולדמיין אותה חוזרת אליו, והוא גם בטוח שזה יקרה. אם היא תחזור אליו יהיה לה רע, מה גם שהוא אומר שהוא לא מתכוון להשתנות. בקיצור השאלה היא אם 2 אנשים משגרים ליקום מסרים הפוכים מה קורה? מי שמאמין יותר חזק מצליח בסוף? האם בעזרת המחשבות שלו היא תחזור אליו וימשיך להיות לה רע? יצא לי קצת מבולבל-אבל מישהו שהבין יכול לנסות להסביר את הקונפליקט?

MAGIC39

New member
תשובתי לך...

להבנתי, יש עוד מושג שאומר שמי שמחשבותיו טהורות ונקיות הוא זה שהיקום יגיע לטובתו, חישבי על כך, אם הוא מפנה את בקשותיו ליקום אך ליבו אינו נקי, זה מגיע מתוך מקום אחר לגמרי מהאישה שיצאה ממערכת יחסים לא תקינה, ופנתה ליקום שיעזור לה במציאת הפתרונות שאכן, לא איחרו להגיע, אז לסיכומו של עיניין, גם למיטב הבנתי את הסוד ולפי תחושת אינטואיציה מאד חזקה תוך כדי קריאת מילותייך, אין לי ספק שהדברים ינוהלו לפי המקום בו הטבע- יקום יראה שזה הכי נכון, ובנימה אישית אומר כמובן שליבי ליבי עם האישה,,,, אינטואיציה.

מאד הגיוני

לא חשבתי על כך מנקודת מבט כזאת ומקווה מאד שהאינטואיציה שלך נכונה. תודה.

עוד סוג של אלימות

אם הוא מנסה להכריח אותה לחזור אליו בלי להתחשב ברצון החופשי שלה, הוא בעצם משתמש בסוג נוסף של אלימות. חברה שלך צריכה לעשות עבודה ולהיות חזקה כמה שאפשר. מזל שבעולם הזה דברים קורים באמת לטובה, ואם החברה שלך עשתה את העבודה הפנימית ואין לה יותר צורך ב"קורבניות" היא תוכל לשמור על עצמה נגד כל סוגי האלימות שמפעילים נגדה. שיהיה לה הצלחה.

זאת באמת השאלה

האם קיים שימוש לא נכון בסוד? האם אפשר להשתמש בו גם לצרכי "אלימות" או לדברים רעים אחרים, וכך להשפיע לרעה על האנשים והיקום??

כוח זה כוח

רעיונית אפשר להשתמש בכוח לשני כיוונים. שוב - מזל גדול הוא שגם מי שטועה קצת בדרך בשימוש של הכוח שלו, יש לו את האפשרות לתקן את דרכיו. ברמות הגבוהות מבינים שכולנו - גברים ונשים מכל הדתות והלאומים, כל בעלי החיים והצמחיה וגם הדומם - חלק מאותו שלם. אפשר לקרוא קצת בפיזיקה על תאורית השדה המאוחד. ברגע שאחד מבני הזוג עושה שינוי אמיתי בעצמו - כל מערכת היחסים משתנה, וגם בן הזוג נאלץ להשתנות (או לפרק את החבילה). יש משפט האומר - אי אפשר לשנות את העולם אבל אפשר לשנות את עצמינו. אני מאמין שבשביל לשנות את העולם עלי לשנות את עצמי. המציאות החיצונית היא השתקפות של המציאות הפנימית. או במלים אחרות - היה השינוי אותו אתה רוצה לראות.

MAGIC39

New member
תשובתי בעיניין

לתפיסתי שלי אין כוח שלילי מצליח לקיים עצמו מכיוון שיש את הבומרנג שממהר להגיע כאשר אנו מפעילים מניפולציות וכאשר אנו מנסים להשפיע באופן שלילי על האחר או על היקום, והבומרנג ממהר להגיע, היקום לא אוהב את המניפולציות האלו ואינם מחזיקים מעמד ואינם מוכיחים עצמם, לכן, לדעתי, כאשר אנו פונים ליקום ושולחים לו את בקשותינו הם צריכות להיות מתוך מקום אמיתי וכן בו אנו יודעים שזה ישרת את הצד השני באותה מידה, ולא מתוך אינטרס חד צדדי, כך זה לא יעבוד, וזו דעתי !!! יופם מבורך.

gils33

New member
עוד משהו קטן להוסיף ברשותכם..

יש פה קונפליקט דיי רציני כי כאן בעצם נעוצה השאלה מהו הסוד ומאיפה בא כוחו. בעצם המחשבה שהיקום מפעיל את מחשבותינו ואת רצונותינו הרי שהסוד פועל לשני הכוונים, גם לרע וגם לטוב,אבל אנחנו צריכים לחשוב על אותו חבר שגם הוא מבקש שהיא תחזור אליו ממקום נקי בעצם כי זה רצונו שלו. אני חושב כמו שמג'יק אמרה הרצון צריך לבוא ממקום נקי,אמיתי ובאמת לרצות לקבל את מה שאנחנו מבקשים. לאמוניתי ישנם עוד לא מעט גורמים כאלו ואחרים שמניעים אנשים לעשות מה שהם עושים. לכל דבר בעולם הזה חייב להיות גם טוב וגם רע שמאזנים אחד את השני כל הזמן. אפשר להגיע להמון דברים גם בדרכים אחרות - הרי כביכול איך חיינו עד היום?! קצת פילוסופי העניין אבל כדאי לחשוב על זה. לסיכום: תמשיכו לאהוב,תשתמשו בסוד מתוך האהבה ומתוך הרצונות שלכם ולא מתוך שום דבר אחר במידה ובאמת תאמינו - אין מצב שלא תקבלו את מבוקשכם. להמשך יום נפלא

אתד

New member
דווקא מאוד פשוט

יכול ששניים יתכווננו ומאוד ירצו משהו מנוגד מתוך הבנה טהורה שזה טוב להם בורא עולם יותר מורכב מזה ויתן מה שטוב לכל אחד מהם כי הוא הקובע ומנחיל הסוד גם אחמדיניג'ד נורא רוצה כל מיני דברים זה אומר שהוא ישיג? ממש לא, יש מחוקק להכל זה כמו שיש עין רעה ועין טובה, עין רעה לא תפגע (במי שלא מייחס לה יותר מידי חשיבות אבל גם) במי שלא מגיע לו שיפגע גם אם עושים לו. אין מה לדאוג, הסוד הוא כנראה לעולם יהיה סוד, אנחנו יכולים רק להשתדל.

אתד

New member
תגידו לי אם אני יותר מידי

רואה את הפאן הדתי ומשתמשת בו אני חלילה לא רוצה להכביד על הפורום שלכם בדברים לא קשורים ואולי אתם אדיבים מידי בשביל להגיד לי מה אתם באמת חושבים בתור חדשה כאן זה לא כל כך ברור לי .... :)

את בסה"כ מביאה את דעתך

ונראה לי חשוב להביע אותה, ולמי שזה מדבר גם לשמוע אותה. את לא צריכה לצנזר את עצמך או לשנות את עצמך גם אם לאנשים אחרים יש בעיה עם דת או עם הדעה שלך. זו דעתי

למעלה