שאלה בעקבות שמועה שמסתובבת

שאלה בעקבות שמועה שמסתובבת

שלום לכולם! שמעתי שמועה שנפח ה 50 סמ"ק עומד לגדול ל 125 סמ"ק-כלומר בעלי רשיונות ה 50 יוכלו לרכב עד 125. שוב אני מדגיש שמדובר בשמועה ששמעתי ולא ממקור מוסמך, האם עוד מישהו שמע על כך משהו? תודה למשיבים.

גוריתא

New member
בדיוק אתמול שאלתי

מורה לנהיגה בגני התערוכה והוא אמר לי שאין לי למה לחכות...

מוזר מאוד הסיפור הזה!

תלמיד נהיגה שלומד על 50 סמ"ק טען באוזני שמורה הנהיגה שלו סיפר לו זאת,אז מה מסתתר מאחורי הסיפור הזה ומדוע מפיצים שמועות לחינם? חלק טוענים כך והחלק השני טוען אחרת ואנחנו בתווך,מה יהיה הסוף?

harabecw

New member
מדובר על רשיון "כמו באירופה"

יעני- 1. עד 125 סמ"ק, 14.3 כ"ס (היי אפשר לקנות טייפון 125) 2. אין הגבלת נפח, עד 34 כ"ס. 3. ללא הגבלה. מתי זה יכנס לתוקף, אולי שנה הבאה, אולי כשהממשלה תחליט החלטה אמיתית, ולא עקרונית.

לא מסתדר לי עם ההגיון מה שכתבת

סעיפים 2 ו 3 לא תואמים שום דבר שאני מכיר ואינם מסתדרים עם סעיף 1 תנסה להסביר את עצמך שוב בבקשה.

harabecw

New member
דרגות הרשיון

ראשון (שמקביל ל50 סמ"ק היום) שני (שמקביל ל"עד 500") ואחרון בלתי-מוגבל. כן, עוד לפני כמה שנים אמרו ש"עוד חודש זה נכנס לתוקף" אבל לפי מה שאומרים, כנראה שעכשיו זה אולי במקרה כן יכנס לתוקף
תראה, הממשלה לא מסוגלת להחליט איזה בייגלים היא רוצה לישיבות שלה, אתה חושב שהם יכולים להחליט משהו חשוב יותר??

גוריתא

New member
המורה הזה אמר שמדברים על זה

כבר 5 שנים וששום דבר לא השתנה בעניין.

צודק לחלוטין,אני גם שומע את הסיפור

הזה כבר כמה שנים! הבעיה נובעת מזה שבמשרד התחבורה כל הבוסים הגדולים שם הם זקנים פולנים שיושבים כל היום ושותים תה, אנשים שבהשקפתם הבסיסית כל הדו גלגליים הם מלאך המוות בהתגלמותו ועדיף להורידם מהכביש. לא חסרות מדינות שצעצועים בנפח של 50 סמ"ק לא דורשים שום רשיון ואף הביטוח שלהם לא גורם לך לפשיטת רגל. לא אנשים מ "עמך" מנהלים את המדינה וכרגע כל מה שאני יכול לעשות זה רק לעזוב את המדינה שמנהלים אותה אנשים שעדיין תקועים בשנות ה 60

למעלה