שאלה בעקבות שרשור המרמור

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
שאלה בעקבות שרשור המרמור

ראית שם שכתוב "שבא לכם להרוג לקוח ששותה קולה על הבאר" , עכשיו בתור חובב אלכוהול מושבע אני יודע שאני אישית לעולם אזמין משקה קל שאני יושב על הבר (פיזית) אלא תמיד אני אזמין משהו אלכוהולי גם אם זה רק בירה. אבל עלתה לי בראש השאלה הזו גם בגלל שראיתי את הודעות המרמור וגם כי כמה ידידות שלי השמיעו באוזני משהו שקרה להן בפאב בת"א (פאב טוב לכל הדעות) , הן הלכו אליו , ואחת מהן שהייתה "הנייט דרייבר" לא יכלה לשתות אלכוהול כדי שתוכל לנהוג חזרה הביתה , היא הזמינה כוס משקה קל (קולה אם אני לא טועה) והברמנים הסתכלו עליה בעין לא יפה ואז טענו שיש שם מינימום הזמנה של 50 ש"ח, אני מבקר במקום הרבה ויודע שאין שם שום מינימום הזמנה אף פעם. השאלה היא : האם הברמנים לא מתחשבים בלקוחות שלא מזמנים אלכוהול כי הם לא יכולים לשתות (עדיף לקוח ששותה קולה מאשר 4 לקוחות מרוחים על הכביש בגלל אלכוהול).... למה מסתכלים עליהם בעין לא יפה ?

rustynail

New member
מתחשבים, יש בירה ללא אלכוהול!

ולפי החוק מותר לצרוך מנת אלכוהול בשעה מנה מדויקת לפי דרישות החוק אתה יכול לחפש באתר של משטרת ישראל או באתר של עו"ד קולקר שמתמחה בכך! אבל בתכל'ס כוס יין, מנה של אלכוהול עם אחוזים נמוכים , קוקטיייל עדין, בקבוק בירה, או.. רום וקולה למתעקשים על הקולה! כאשר המשקה הוזמן ועברה שעה, הגוף אמור לפרק את המשקה או לפחות להורידו את רמת האלכוהול בדם לרמה המותרת בחוק מקסימום לבקש קולה בצד... אבל לשבת על בר עם מקומות מוגבלים ביותר רק עם קולה , לא מקובל בכלל! ולא מתקבל בברכה.. נ.ב. שימציאו כבר בירה עם קולה, כל הבלגיות האלה בטעמים לא חשבו על קולה?!?!?

חמדונה

New member
אבל זה לא שהיא יושבת לבד,

היא וחברות שלה יושבות על הבר, והן כן מזמינות ושותות, ותכלס כשהברמן עושה לה פרצופים אז הוא הורס לכולן ולא רק לה. וככה הורס גם לעצמו, נו באמת. כשאתה יוצא לבר, שירות זה 70% מהערב.

lb22

New member
זה לא תלוי גם

במין האדם , משקלו , כל הקטע של הפירוק אלכוהול .... והרי ידוע שאלכוהול משפיע שונה על כל אדם , למשל אני צריך לשתות יחסית הרבה כדי באמת להרגיש את ההשפעה בעוד שחברים אחרים שלי דופקים תראש מכל מיני שטויות אחרות (משקאות כמובן)

yogever777

New member
להפך!!!

כל הכבוד שהיא מזמינה קולה ולא משקה אלכוהולי אחר,אני מעריך אנשים כאלה שלוקחים אחריות על החיים שלהם ושל אחרים, מאשר שיקחו את החיים שלהם או של אחרים,ונכון אם לא שמים לב ושואלים את השאלה:מה קולה??? ואז אומרים אני נהג/ת תורן אז אני ממש מכבד את זה ואני מעדיף להפסיד פה טיפ מאשר להפסיד את הלקוח,אפילו אם הוא לא יעשה תאונה חס וחלילה... מספיק שיתפסו אותו בחוץ נוהג,אז הוא לא יחזור אלי יותר... אז ברמנים הנה ממכם גם מקולה אפשר לעשות כסף!!!!!!

or83

New member
אני את הקולה בכלל נותן על הבית

ברצינות. אומרים לאחראי משמרת שיש נהג תורן על הבר שלא שותה והאם אפשר להזמין אותו לקולה או מים מינרליים. תאמינו לי שזה מקפיץ את הטיפים לרמה שלא תיפול מהטיפ שהוא היה נותן אם הוא היה שותה, הכי חשוב זה שיש לך פה לקוח שיחזור בלי לפחד שהוא לא שותה הערב והכי הכי חשוב זה שאם שותים לא נוהגים ויש לנו הברמנים הרבה אפשרויות להשפיע בנושא וזו אחת מהן. נהג תורן שותה על חשבון הבית!

lb22

New member
פשש לזה לא ציפיתי....או לא צפיתי לזה..

שהנייטדרייבר שותה על הבר (או בצד? :) ) על חשבון הברון אבל באמת שזה דבר שלא נתקלתי בו אבל שמח מאוד לשמוע שהוא קיים.

Symbolic

New member
כל הכבוד! יוזמה מבורכת

בהחלט לאמץ אני ללא ספק אעביר את זה הלאה לבעלים של הפאב שלי

למעלה