שאלה בעקבות תשובתך לlaliעל שמש מעל

ozmiri

New member
שאלה בעקבות תשובתך לlaliעל שמש מעל

יאיר, תשובתך על מצב שמש מעל פלוטו לידתי, עינינה אותי מאוד .כתבת שהוא מעבר קשה מאוד מאחר ``ויש פגישה עם הפחדים ובנייה מחודשת``, יש לי שאלה יש לי מפה של ידיד שהשמש השנתית אצלו גם מעל פלוטו (בבית 9 בתולה) והוא מקרין אדום לסטורן שנתי ווסטה בבית 6 בתאומים. יכולתי להבין אם כך כפי שכתבת כי זהו תקופה קשה של ניקוי השולחן בתוך רצון לשינוי בצורה יסודית וביקורתית כלפי עצמו(בתולה) אבל משהו נוסף יש במפה שסותר קצת את ``קושי החיים`` של בעל המפה אצלו יופיטר בבית 7(תאומים מעלה אחרונה) מקרין ירוק עם מרקורי בבית 10 ויש לו גם את הצ`ופר ראש דרקון בבית 7 עם השמש בבית 10, וגם את הבונוס ג`ונו בבית 7 מצד אחד החיים קשיים והתמודדות עם הפחדים- האם פה הפחד משינויים`` בגלל מיקומו בבית 9 ? ומצד שני חגיגה בבית הזוגיות. האם אותו אדם שוקל נישואין לפי המפה?

פלוטו-יופיטר:שני דברים שונים בתכלית

עם כל הכבוד ליופיטר והזוית ה`ירוקה` (תמיד מצחיק אותי הכנוי הזה - למה לא לכתוב פשוט זוית הרמונית או אפילו לציין איזה - 120 או ששים ?) הרי שתהליך פלוטוני הוא עמוק ביותר, ושונה לחלוטין מהמנורה היופיטרית, שנמשכת בקושי שנה. פלוטו עושה עבודה מעמיקה על כל מעמיקה שרק היא נמשכת בין שנה וחצי לשנתיים, ומחייבת נקוי יסודי מאוד, והחלטות משמעותיות מאוד לגבי מהות החיים והעומק בו יחוו. יופיטר מעניק תחושת שפע מסויימת ופותח דלתות, אבל אם האדם יכנס לדלתות האלה או לא - את התהליך הפלוטוני הוא יצטרך לעבור לעומק בכל מקרה. אין בכלל השוואה בין התהליכים, וגם אם ירגיש טוב במשך שנה מסויימת בתחום מסויים, אין לזה משמעות כשהוא נאלץ לפגוש את המעמקים שלו באותו זמן. ולגבי האסטרואידים שאני רואה שאת משתמשת בהם - אישית אני לא חסיד גדול של הנ`ל, גם בגלל שהאיפיונים שלהם עד היום לא ברורים לגמרי, וגם בגלל שההשפעות שלהם קטנות יחסית, ובגלל שיש כל כך הרבה אלמנטים ממילא במפת הלידה, הם מבלבלים ומביאים אינפורמציה מיותרת, יותר מאשר הם עוזרים. מצד שני, אולי נסיונך מביא אותך לחשוב אחרת - אשמח לשמוע יותר על הנסיון עם העבודה איתם, בכל מקרה.

למעלה