שאלה בעריכה

Tu Lus

New member
שאלה בעריכה

אם צילמתי צילום יפה של ציפור אבל הרקע לא משהו. וצילמתי רקע יפה של עצים ופרחים יש איך לשלב את זה שייראה כאילו זה תמונה אחת ולא יראו מייד שזה מודבק?

ran refael

New member
תעלי לכאן את התמונות

הדרך היחידה לדעת היא קודם לנסות

Tu Lus

New member
הבעיה היא שאני לא מבינה בעריכה כלום

ממש ככה כלום במיל! ואני שעה יושבת עם התוכנה ולא מצליח לי
יש איזה הסברים איפשהו משהו כמו חוברת עזר לפוטושופ למתחילים?

diklalalala

New member
את לא צריכה להבין בעריכה

כדי להעלות את התמונות, בפוטושופ תקטיני אותן כדי שלא יהיו גדולות וכבדות מדי, דרך: תמונה -> גודל תמונה, תכניסי ערך ברוחב וזה יעדכן את הגודל פרופורציונלית ללא עיוות. יש דרכים לשלב תמונות, אבל אם אין לך מושג בכלל, הייתי קודם יושבת, משחקת עם הכלים ולומדת את שמות הכלים, כדי להבין את ההסברים, אחרת קשה להסביר מאפס...

Tu Lus

New member
אוקי אני יעלה שתי תמונות

אני רוצה נגיד לקחת רק את הציפור והפרח האדום שבתמונה הזו ולערוך אותם עם רקע יותק "טבעי" מהקיר שמאחור.

Tu Lus

New member
הרקע

או רק את הציפור על רקע הפרחים האלו כאילו הוא עומד ליד הפרחים האלו במדום ליד האדום כי הרקע פה יפה יותר. זה אפשרי?

diklalalala

New member
האמת? אני לא יודעת איך עושים את זה

ניסיתי לראשונה, ויצא לא משהו...אם מישהו פה יכול ללמד שיטות אשמח!
בעיה בתמונה שהציפור ממש פיצית...משהו כמו 30/25 PX צירפתי את הניסיון שלי למרות התוצאה העלובה...

Tu Lus

New member
אני יושדעת לעשות זום רגיל ו

להתקב עד מאה אחוז ולהעתיק חלק מהתמונה כדי להקטין מקום לשלוח לתוכנה מכווצת וכל זה ו"לקשקש" על התמונה
זה בכלל

Tu Lus

New member
* זה בכללי

מבחינה טכנית אפשרי לשלב את הציפור בתמונה עם הפרחים הצהובים?

Tu Lus

New member
נו אנשים זה אפשרי?

לקחת את הציפור ולשים אותו על הפרחים הצהובים שיראה כאילו זו תמונה אחת?

diklalalala

New member
ברור שזה אפשרי, שזה יהיה האתגר הבא|

אני אנסה מאוחר יותר, אבל מכיוון שגם אני לא מומחית פוטושופ וגם לא מתקרבת לזה...התוצאות לא יהיו משהו בכלל ובטח לא יראה טבעי כמו שאת רוצה... חבר'ה! קבלו אתגר, עזרו לה לשלב את הפרח והציפור ברקע הפרחים! שתפו פעולה, תהיו נחמדים... היא בקשה כ"כ יפה...

Tu Lus

New member
איזו חמודה../images/Emo70.gif תודה

ונראה לי מקפיצים רק עם גם יש להודעה תוכן.

Tu Lus

New member
טוב מסתבר שלא

כנראה יש הודעות חשובות בעמוד הראשון או משהו כזה בכל מקרה נקווה שמישהו יציץ בעמוד השני

למעלה