שאלה בפייסבוק

יקיר777

New member
שאלה בפייסבוק

איך אני יכול להעלות תמונה לאלבום מבלי להודיע על כך לכולם? אני אסביר את עצמי: כשמעלים תמונה, בדרך כלל הפייסבוק נותן דיווח לחברים שלי שהוספתי תמונה חדשה לאלבום והוא אף מציג אותה לראווה ב-news feed. איך אפשר להגדיר לו שאני יעלה את התמונה הזאת בשקט, בלי להודיע לכולם על זה. פשוט שהיא תתווסף לאלבום ותישב שם. יש אפשרות להגביל את הפומביות של הפעולות שאני עושה- וזאת השאלה שלי- כיצד? תודה מראש לעונים!

meital always

New member
../images/Emo202.gif תיעוד על הוספת תמונות

באופן כללי אתה יכול לקבוע דרך הגדרות Privacy שלך אילו פעולות שתבצע- תפורסמנה ב"חדשות" (News Feed) של החברים שלך, ואילו לא. למשל הוספת חברים, כתיבה על קיר של חבר וכו'. למרבה הצער, הוספת תמונה איננה אחת מהפעולות האלה, כך שאתה אינך יכול לשלוט בכך. פייסבוק מבטיחים שבעתיד הקרוב רשימת הפעולות תורחב ויש לקוות שהוספת תמונות תהיה אחת מהן. כמו כן כדאי לציין שלא בהכרח כל תמונה שתוסיף תגרור הודעה על כך אצל החברים שלך, לפעמים כן ולפעמים לא. לפייסבוק יש מנוע מתוחכם שקובע מתי ומה מהפעולות שלך יפורסם כתוצאה משיקלול של קריטריונים רבים, הנובעים מאופי האינטרקציות בין החברים. לכן יתכן גם שאצל חלק מהחברים שלך זה יופיע ואצל חלק לא. אבל בכל מקרה- כרגע זה לא בשליטתך...

למעלה