אגסית ירוקה
New member
שאלה-בצק שמרים משמרים טרים/יבשים
יש לי מתכון לבצק שמרים שמשתמשים בו בשמרים טריים אותם צריך לערבב עם סוכר, כוס מים פושרים,
להשהות לתפיחה.
אני רוצה להמיר את השמרים הטריים ביבשים. אני מבינה שבשמרים יבשים אין צורך בפעולה הנ"ל, אלא לערבב את השמרים עם הקמח ושאר החומרים,
אבל האם בכל זאת יש צורך בסוכר ובמים פושרים בתערובת להכנת בצק שמרים?
חומרים:
30 ג' שמרים טרים
1 כף סוכר
1/4 כוס מים פושרים- לערבב ביחד
3 כוסות קמח
70 ג' מרגרינה רכה
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 כוס נוזלים (חלב או מים)
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח.
תודה.
יש לי מתכון לבצק שמרים שמשתמשים בו בשמרים טריים אותם צריך לערבב עם סוכר, כוס מים פושרים,
להשהות לתפיחה.
אני רוצה להמיר את השמרים הטריים ביבשים. אני מבינה שבשמרים יבשים אין צורך בפעולה הנ"ל, אלא לערבב את השמרים עם הקמח ושאר החומרים,
אבל האם בכל זאת יש צורך בסוכר ובמים פושרים בתערובת להכנת בצק שמרים?
חומרים:
30 ג' שמרים טרים
1 כף סוכר
1/4 כוס מים פושרים- לערבב ביחד
3 כוסות קמח
70 ג' מרגרינה רכה
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
1/2 כוס נוזלים (חלב או מים)
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח.
תודה.