שאלה בקלפים..

טילטולי

New member
שאלה בקלפים..

בפריסת קלך יחיד שאלתי: האם יגייסו אותי (בתאריך שנקבע לי) ויצא לי הקלף של ה3 מטות.. מה זה אומר? יש סיכוי שיגייסו אותי? זאת מפני שמשקלי מתחת ל45.. וחלק מחבריי אמרו לי שלא יגייסו וחלק אומרים שיגייסו.. אני עושה הכל כדי להשמין וזה לא עובד..

צ ל י ל 8

New member
הלוואי עליי צרות כאלה ../images/Emo13.gif

התשובה חיובית. אין לך בעיה.... חוץ מזה - אני התגייסתי (אמנם זה היה לפני יובלות...) במשקל 47, כך שאת לא רחוקה ממני..

blackcat2

New member
הי טלטולי../images/Emo9.gif

אני מאד מבינה את מצבך, בתור רזה. גם לי יש פעמים שהתיאבון הולך לו לאיבוד. ללא קשר ל"כן" או "לא" גיוס אני מקווה שהלכת לבדיקה אצל הרופא על מנת שיוודא כי הכל תקין מבחינה בריאותית. דיאטת השמנה ניתנת, כך ניתן להניח, גם אצל התזונאים של קופות החולים. אני מניחה שאם תעלי במשקל יגייסו אותך ועל כן אינני רואה טעם בפריסה. קבלי יעוץ רפואי וסיוע חיצוני, עלי במשקל, תרגישי טוב יותר ושיהיה לך גיוס נעים. בהצלחה

blackcat2

New member
קיבלתי../images/Emo23.gif

התגברנו על המכשולים.

טילטולי

New member
תודה לך..

כן אני יודעת את כל זה... הלכתי לרופא.. אני אוכלת הרבה.. הבעיה היא ש"התעוררתי" רק לפני שבועיים בערך.. והתחלתי לאכול נכון.. תיאבון יש.. זו העצלנות שבי..:) אני מבטיחה (לעצמי) להמשיך לאכול נכון ולנסות להשמין.. למרות שלא נשאר לי הרבה זמן.. את חושבת שאני אצליח להעלות 2 קילו לפחות תוך שבוע וחצי? ושוב תודה לך מקרב לב..

blackcat2

New member
אני חושבת שכן ../images/Emo13.gif

נסי לבדוק את הנושא מול דיאטיקנית מומחית שתיתן לך תפריט מסודר להעלאה במשקל. כל עוד יש לך תיאבון אני לא רואה בעיה בהעלאה במשקל. בהצלחה.

למעלה