שאלה בקריסטל:

Vapory

New member
שאלה בקריסטל:

האם אני יכול לתפוס בקריסטל את לוגיה? אם כן אז מתי? ומה אני צריך לקבל בשביל זה? יש לי כבר 7 תגים האם אני יכול כבר לתפוס אותו?

קטרפי

New member
אפשר אבל עוד לא ../images/Emo110.gif

אחרי שתשיג 8 תגים, תנצח את ארבעת האלופים ותעבור לליגת קאנטו.
תציל את התחנת כוח ע"י מציאת החלק החסר בעיר סרולין
תחזור לתחנת כוח ותפעיל אותה
לך למגדל הרדיו בעיר לבנדר ותשדרג את הרדיו שלך (אם עוד אין לך רדיו אז תשיג אחד בעיר גולדנרוד בליגת ג`וטו)
לך לסנורלאקס שחוסם את הדרך למערת הדיגלטים ותעיר אותו עם הרדיו (בתחנה האחרונה)
תעבור דרך מערת הדיגלטים לעיר פיוטר
תדבר שם עם איש זקן כחול שיביא לך silver wing
תחזור לליגת ג`וטו, לך לעיר אוליווין או סינווד ותשחה משם לאיי המערבולות
תכנס לאי בצד צפון מזרח, תטייל שם קצת ובסוף תגיע למפל ענקי
אחרי המפל יש בריכה שלוגיה נימצאת שם. (אם אין לך silver wing אז היא פשוט לא תהייה שם) היא ברמה 60 ויש לך רק היזדמנות אחת לתפוס אותה, אם הקרב ניגמר בלי שאתה תופס אותה אז היא נעלמת ולא תופיע יותר

Vapory

New member
תודה! בקיצור כמו בגולד,באסה קיוויתי

לעבור איתה את הליגה.

Vapory

New member
והיה לי גם טוגפי פתאום ברמה 27

הוא התפתח לטוקצ'יק חחח הייתי בשוק. מה צריך לעשות בשביל לפתח אותו, היה לי גם טוגפי פעם ברמה 50 ועדיין לא התפתח. ומה צריך לעשות בשביל להפוך את גולבאט לקרובט?

Vapory

New member
חחח מה זה להיות שמחים?! מה אני צריך

להזמין בשבילם ליצן?

ff4

New member
נראה לי שצריך להביא להם אוכל, לתת

להם לנצח בקרבות....

Houndour

New member
חחחחח כמעט ^^; ../images/Emo79.gif

החל מהגרסאות כסף וזהב, לפוקימונים יש רמות שונות של שמחה. חבר שלי ואני כתבנו פעם ספרון הסברים על פוקימון ^^ . יותר, הנה ציטוט קטן ממנו על הפעולות שהופכות את הפוקימון לשמח :
Happiness Level Changing The Pokémon's happiness level depends on many things which affect it for better or worse: The happiness raising actions are Level up, doping items and vitamins (Protein, Iron, Carbos, Calcium or HP Up), Rare Candies, hair cutting, walking with the trainer, teaming a TM and battling Pokémon Gym Leaders or Elite trainers.​

livnatkris

New member
../images/Emo29.gifתמיד רציתי לדעת

איך בגולד סילבר ובקריסטל אתה יכול לראות את הרמות השימחה

livnatkris

New member
כן אבל אין ממש רמות ../images/Emo29.gif

כלומר אין מספרים או אחוזים נכון?

CibiHeart92

New member
אין

אה ויש דרך טובה לגרום להם להיות שחמים, לוקחים אותם למעבר התת קרקעי בגולדן רולד ויש שם מקום שאפשר לעשות להם תספורת
הם שמחים אחרי זה

למעלה