שאלה / בקשה...

דוקודור

New member
שאלה / בקשה...

אני מנסה להשיג כרטיס או חבילה טיסת + מלון + כרטיס למופע של דילן באיטליה ביולי הקרוב .. הייתי באיסתא אבל משום מה הם לא לוקחים אותי ברצינות למרות שהייתי במשרד שם והם אמרו שיש להם אפשרות ליצור כרטיס והם יחזרו אליי כיה יה להם לחץ עקב הפיינל פור מאז התקשרתי כבר 4 פעמים כל פעם לקחו ממני את הפרטים.... כשאמרתי שנאי רוצה חבילה בלי הכרטיס לאיטליה אז רדפו אחרי פתאום... מאוד מוזר מה עוד שהם אמרו שיש להם אפשרות לסדר לי גם כרטיס... עכשיו הימים רצים והשאלה שלי היא : האם אתם מכירים עוד סוכנות נסיעות בארץ שדרכה ניתן לרכוש חבילה למופע באיטליה כי איסתא איכזבוא ותי ובגדול אני ממש לא ממליץ עליהם.. אם כן אנא הפנו אותי בהקדם...

הבעיה היא בהזמנת הכרטיס למופע עצמו?

אם כן למה שהחברה לא תזמין לך טיסה+מלון ואת הכרטיס תזמין בעצמך דרך האתר? זה מה שאני עשיתי....

orenharp

New member
כרטיס להופעה

אהלן, אני מציע שתוכל לקנות את הכרטיס דרך כל האתר באינטרנט שמספק את הדברים האלה. אני הולך להופעה הקרובה של דילן בדבלין בסוף יוני. הזמנתי כרטיסי טיסה לאירלנד בנפרד וכרטיסים להופעה בנפרד עדיף הכי בטוח דרך ticketmaster. הכרטיסים שלי הגיעו ארבעה ימים אחרי ההזמנה בלי בעיות כלל ובצורה ממש מהירה ונוחה. קיצר תפריד בין הכרטיסים למלון לטיסה ולהופעה, לא תמצא דיל טוב שיספק תוצאה זולה לכולם. עדיף בנפרד.

למעלה