טוב נו אני אנסה לענות למרות שעברו
כמה שנים טובות מאז ששידרו את העונות הראשונה והשניה. אז בפרק הראשון אנו רואים את לו מנהלת מרפאת נשים בחינם רק שיש להם בעיות מימון אז נדמה לי(נעזרת בתקצירים של הסידרה) היא הולכת לריטנהוס ואז היא רבה עם דנה שעובדת שם... בסופו של דבר דר' לידיה אמרסון מסתבר שיש לה השפעה על ריטנהוס היא מחליטה שהבית חולים צריך לממן את המרפאה בחינם של לו נדמה לי בשביל שיהיה לריטנהוס יחסי ציבור טובים וכך זה מתחיל ודנה נהיית השותפה של לו(פיטר ולאנה אגב עובדים עם לו במרפאת חינם מאז שהמועדון שהם עבדו בו נשרף) בלה בלה בלה הרבה דרמות. אה כן מסתבר שלו נכנסה להריון וילדה בגיל 16 את מארק עם איזה בחור... עונה 2-הדבר הכי משמעותי בעונה הזאת זה שלו נאנסת ע"י ד"ר קילנר(מנתח בכיר) שעובד באותו בית חולים הוא טוען שזה היה בהסכמה ואז יש משפט ונקבע שאין מספיק ראיות..היא מתחילה להשתגע (נדמה לי היא שרטה לו מכונית או משהו) מה שגורם לד"ר ג'קסון המנהל את בית החולים לפטר אותה או משהו אבל בסוף קילנר עוזב את בית החולים(הציעו לו עבודה אני חושבת) מחזירים את לו לעבוד היא גם הולכת לייעוץ בגלל האונס.. אה כן בעונה הזאת דנה התחילה לצאת עם ניק ביאנקווילה שגם עובד שם והם גם נפרדו בסוף כי הם רצו דברים אחרים. עונה 3- דנה(השותפה של לו) מחליטה להיכנס להריון. אפילו פיטר(האח) מחליט לעזור לה אבל זה לא מצליח בסופו של דבר אז היא מאמצת שתי ילדות אחת מהן נדבקה באיידס(בגלל אמא שלה) והילדה השניה היא אחותה אני חושבת וחוזרת איתן לביתה שבוירג'יניה (עוזבת את ריטנהוס אבל קוראת לאחת הילדות שלה לואיזה) ואז מביאים ללו שותפה חדשה בשם אנדי קמפבל ששירתה בצבא ושומרת על חוקים(יש לה גם בעל ושתי ילדות בשם ליזי וג'סי) וכמובן שלו רבה איתה על הפעם הראשונה אבל בסוף של הפרק אנדי עוזרת ללו במשהו שהיה קשה ללו לעשות ואז היא די מקבלת אותה. אבל הן עדיין רבות לפעמים.. ואז לקראת סוף עונה 3 אנדי נפרדת מבעלה בגלל שהיכה אותה ולא הלך לייעוץ כפי שאמר. את הבת הגדולה של אנדי לוקחים לניתוח(משהו שקשור לבעיות בגב) לו יוצאת עם מיקי(עובד ככבאי) ומאשפזת מישהי שיש לה מחשבות לרצוח את הבוס שלה או משהו(מעורערת נפשית) ומכניסים את לו לכלא(שוב) כי היא לא מסכימה לגלות למשטרה פרטים על המטופלות שלה וכשהיא יוצאת עם מיקי ומבינה סופסוף שהיא אוהבת אותו והם נכנסים לדירה שלה הם מוצאים את האישה שלו אישפזה(שיחררו אותה) והיא יורה רואים את הפרצוף של לו שומעים יריה אבל לא יודעים מי מת. ואז העונה מסתיימת בקליפהאנגר. עונה 4- מגלים שמיקי נרצח ולו לא רוצה לנתק אותו ממכונת ההנשמה למרות שהוא בעצם מת. בסוף היא מסכימה בידיעה שהלב שלו(כי הוא הסכים לתרום אברים) ילך למישהי שזקוקה לזה(מטופלת של אנדי) אבל בסוף הלב הולך לרוצחת ולו כועסת שהלב של מיקי שנרצח הולך לרוצחת אבל ד"ר מורטון אומר לה שהסיבה שהאישה רצחה זה בגלל שבעלה התעלל בה הרבה זמן ויום אחד היא לא יכלה לסבול את זה עוד אז היא רצחה אותו. אה כן והניתוח של הבת של אנדי עבר בהצלחה! בפרק השני של עונה 4 לו נפגשת שוב עם האדם שאנס אותה. הוא מגיע חולה לבית החולים הוא מבקש את לו והיא גורמת לו להתוודות בפני אנדי שהוא אנס אותה. אבל אח"כ הוא טוען שהוא היה בהשפעת תרופות ואנדי אומרת ללו שהיא לא יכולה לספר בגלל שכל מה שהוא אמר הוא ידע שזה יהיה חיסיון של רופא וחולה ושהיא לא תוכל לספר. אז מגלים שלקילנר שאנס את לו הוא מאורס למישהי והוא לא אמר לה שהוא נהג לעבוד בבית החולים הזה. אז אומנם אי אפשר לספר על קילנר אבל אנדי אומרת ללו איפה ארוסתו נמצאת ואומרת לה שהיא יכולה להגיד כל מה שהיא רוצה עליו. משהו אגב מתחיל להתפתח בין אנדי לד"ר מורטון בעונה הזאת אני חושבת. בסוף העונה משתלטים חברת אקטביאן האלה ובן סנדרסון על בית החולים ריטנהוס ורוצים לעשות בו שינויים. לו כמובן רבה איתו אבל זה מתפתח בסוף לרומן. בעונה החמישית- מגלים שניק ביאנקווילה(שיצא עם דנה) עזב את בית החולים ריטנהוס לטובת מקום עבודה אחר ובמקומו מגיעה קיילה תורטון מתמחה חדשה בבית החולים. אין לה איפה לגור אז אנדי מזמינה אותה לגור אצלה ובתמורה היא תעשה עבורה תיקונים בבית. בנוסף דברים ממשיכים להתחמם אצל לו ובן. ואז מופיעה אישתו לשעבר ורוצה עבודה. והוא מגלה שיש לו איידס אבל מגלה גם בסוף שזו תחבולה של אישתו לשעבר ואומר לה שהוא יגרום לה שהיא לא תעבוד יותר בשום מקום. עכשיו אני אנסה לקצר חחח הזוגיות של אנדי וד"ר מורטון נקטעת בטרגדיה מסתבר שצעיר שהשתכר התנגש במכוניתו של מורטון והרג אותו. לאנדי קשה מאוד היה להתמודד עם הטרגדיה.. חברת אקטיביאן מחליטה להעביר את בן למקום אחר והוא מבקש מלו שתבוא איתו אבל היא מגיעה בסוף למסקנה שהיא לא יכולה לעזוב את החולים שלה והם נפרדים ואז מגיע ג'ונאס איש עסקים עשיר שמתעניין בלו והיא בהתחלה דוחה אותו(היא לא אוהבת בחורים עשירים) אבל בסופו של דבר הוא מצליח לכבוש את ליבה. גם בעונה הזאת מתחיל רומן בין קיילה(המתמחה)ולבין פיטר ריגס(האח) בסוף העונה אנדי מקבלת משרה במקום אחר(לאיזו מנתחת ראשית) ועוזבת את ריטנהוס וג'ונאס מציע ללו נישואים! זה מה שקורה בערך בחמש העונות של הסידרה. היה יותר קל לי לכתוב על העונות האחרונות בגלל שאני זוכרת אותם יותר בבירורץ ואם אתה רוצה אחרי כל זה אתה מוזמן להיכנס לקומונה שלי על הסידרה לשוחח על עונה 6: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=7852