שאלה בקשר לאבטה בתעשייה האווירית?

לירוני1

New member
שאלה בקשר לאבטה בתעשייה האווירית?

אני בתהליכים להתקבל לשם וזה נראה דיי בסדר מבחינת שכר ותנאים... מישהו מכיר שם את המקום ויכול לתת דעה לטובה או לרעה?

kent112

New member
היי גם אני רוצה ספר לי קצת..

כמה זמן קורס? ומה התנאים? ובאיזה אזור? קרעתי את התחת 3 שנים ועכשיו אני לא מוצא עבודה מכובדת בשום מקום (לא שזה קשור או משהו .. סתם הרהור..) בכל אופן תידע אותי בכמה פרטים אני מאוד אשמח. תודה.

u d i f 4

New member
יכול לתת ../images/Emo45.gif בקטנה

מחבר שעבד שנתיים, קיבל את כל התנאים + פיצויי פיטורים אפילו שלא פוטר אלא עזב מרצונו דבר דיי נדיר בענף.

jimmy12

New member
אני עובד שם

טוב אז ככה.. התנאים טובים- יש אוכל והסעות והכול מאורגן ועובד כמו שעון שוויצרי, וזה טוב. הכסף טוב משמרת בוקר 21.3 משמרת צהריים 32 משמרת לילה 32 משמרת סופש 56 שקל לשעה *אם עושים 10 משמרות בוקר בחודש של לפחות 200 שעות מקבלים בונס של 500 שקל. יוצא לעשות בשובע בין 5 ל 6 משמרות, ובחודש עד כ 2 משמרות בסופש. והאנשים באמת טובים, חברה על רמה מגובשים שאכפת להם אחד מהשני. אבל החסרון שמפאת גודל המקום העבודה מאוד אינטנסיבת ולא קלה, ביחוד במשמרות בוקר, ולכן למפעליים בטחונים אחרים כמו המכון הביולוגי\ מפעלי הבת של התעש"א כמו מ"למ בבאאר יעקב או אלתא באשדוד\ או הכור בנחל שורק שגם באזור, התנאי עבודה די דומים מבחינת כסף ותנאים סוציאלים, אבל העבודה הרבה יותר קלה ורגוע, שזה פרמטר חשוב מאוד. כמו כן אם אתה גר יחיסת קרוב כמו, רמלה-לוד ראשון וכו, אתה תעשה יותר משמרות בוקר מאנשים שגרים רחוק, משום שתתחיל את המשמרת בוקר בשעה 6 במקום ב 7, מסיבות כאלה ואחרות. וזה דבר שלא אומרים בראיון, ולדעתי האישית לעבוד הרבה בקרים זה באסה, כי זה הכי פחות כסף פר שעה והכי הרבה עבודה פר שעה. עושים קורס של שבועים מטעם גוף של משרד הביטחון, ועוברים ריענון אחת ל 3 חודשים.

בקשר להתחייבות לשנה...

מה קורה אם אחרי חודש חודשיים אני רוצה להתפטר? וזה באמת עבודה מועדפת כמו שהם אומרים? אה.. ועוד משהו.. חייבים לגור במרכז או שאפשר גם בירושלים? תודה מראש

jimmy12

New member
ככה

יש חוזה עם קנס של 100 דולר כנגד כל חודש שנשאר עד תום החוזה סה"כ 1200, בעקרון משלמים אם עוזבים, אבל יש דרכים לעקוף אתזה, אבל אז אתה שורף את עצמך בשוק של העבודות הנ"ל, אתה עוזה בצורה מאד מכוערת. זאת עבודה שמקנה 80 אחוז מענק של מעודפת. ואם אתה גר בירושלים, לך תעבוד בפעל מת"א בעטרות, זה מפעל בת של התעשייה האווירית

למעלה