שאלה בקשר לאגירת נוזלים

• פותח הנושא oreo
  • פורסם בתאריך

oreo

New member
שאלה בקשר לאגירת נוזלים

מה אפשר לעשות נגד הצטברות נוזלים בגוף שמתבטאת בעיקר בנפיחות בקרסוליים, והידיים?

אגירת נוזלים

אגירת נוזלים מקושרת בראיה הסינית בד"כ לחולשה אנרגטית של הכליות האחאיות על שיפעול הנוזלים בגוף אבל בד"כ זה בא "בקומבינציה" של חולשה אנרגטית בראות (שאחראים על הסירקולציה) או בלב ולכן ממולץ לגשת לאיבחון מעמיק וטיפול בהתאם. בנתיים ממולץ לשתות הרבה , לבשל מים עם חופן מכובד של פטרוזליה ולשתות זאת במהלך היום , או תה סירפד או זקן התירס הידועים כמשתנים חזקים. כמו כן נסה לעסות את האזורים עם תערובת של שמן שקדים ו 2 טיפות אשכולית,ברוש וסרפד. שבוע טוב יעל

oreo

New member
שאלות

האם אני יכולה להשיג את תה הסרפד ואת השמנים בכל חנות טבע? כמו כן למי אני יכולה לפנות לאבחון? סליחה על השאלות אבל אני קצת חדשה בתחום.

תשובות..

כן תה סירפד ניתן להשיג בחנויות טבע , לגבי השמנים , אם את מעוניינת בשמנים באיכות טובה ממולץ להגיע למטפל שיכין לך תערובת - היום החברות הטובות והמכובדות מוכרות את השמנים רק למטפלים.. אם כי ניתן להשיג בחניות טבע שמנים באיכויות מישתנות . הייתי ממליצה ל לגשת לקופ"ח אליה את משתייכת הם יוכלו לשלוח אותך למאבחן או מטפל עפ"י בקשתך. אם את מעוניינת במטפל פרטי צייני אזור מגורים. ערב טוב יעל

אפשר לשים עלי כרוב ירוק על המקום

הכרוב סופח נוזלים. לעיתים אכילת פרי הדר גורמת לצבירת נוזלים וכמובן עודפי מלח. שבוע טוב

למעלה