שאלה בקשר לאוזניות

yuDa398

New member
שאלה בקשר לאוזניות

ראיתי בגלריות תמונה של zen micro עם אוזניות מיוחדות שנכנסות לאוזן יותר עמוק מהאוזניות הרגילות. אני מחפש אוזניות מהסוג הזה הרבה זמן ואני לא יודע איפה אפשר להשיג כאלה? ואיך קוראים להם? והאם סנהיזר מייצרים כאלה? תודה

matke

New member
אמממ

האוזניות האלה של סוני mdr ex-81 יש גם 71 שאין להם קשת כזאת.

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

אפשר להשיג כאלה בכמה חנויות שמתעסקות ביבוא פרטי בארץ. לא ראיתי שישפאר מיבאים אותם. או אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב יהיו לך אפשרויות יותר טובות כמו הSURE E2C או הE3C תלוי בתקציב שלך יש עוד חברה שאני לא זוכר את השם שלה. את אלה בתמונה קניתי ב30 דולר בארה"ב. בארץ ראיתי אותם ב400 (לא שווה 400 שקל). הE2C עולות בארץ באזור ה700 (בכלל לא שווה) בגלל שהם לא נשמעות כול כך יותר טוב מה81 אם יש תהיה לך האפשרות להביא מארה"ב הייתי הולך על הE3C. דרך אגב יש הבדל בין ה71 ל81 ב81 ריסנו את הבאסים המוגזמים שהיו ב71

TheRealDeal

New member
מאיפה לך כל השטויות האלה שאמרת??

???? ?? ?????????????????????????? נעשה קצת סדר בבלאגן, אוקיי? EX81 של סוני הם אוזניות סבירות, יש לי אותן, ואנשים שמבינים *קצת* יותר ממני וממך בכל הקשור לסאונד קבעו שהEX81 עדיפות על הE2C.. מה שאתה מדבר זה שטויות שמבוססות על המחיר.. הE3C זה כבר רמה אחרת, וגם הרבה לא מרוצים מאוד מהן.. יש אפשרות של אוזניות של ULTIMATE EARS במחיר הזה.. או ETYMOTIC, או SHURE E4C.. אבל עשינו בלאגן... ב45$ בערך יש את הSHARP MD33, שנחשבות ליותר טובות גם מהE2C וגם מהEX81. חוץ מזה, הבאסים בEX81 לא ממש מרוסנים. ולכותב ההודעה הראשית, תיתן לנו תקציב, זה בהחלט יעזור לנו לעזור לך!

=\

יש אפשרות של אוזניות של ULTIMATE EARS במחיר הזה.. או ETYMOTIC, או SHURE E4C.. ה E4 ממש לא באותו המחיר כמו הe3 ולא כמו הE2c... ולאטימוטיק כמו להרבה חברות יש כמה דגמים אז שוב זה לא ממש מגיע לאותם המחירים..

TheRealDeal

New member
הייתי יכול לפרט יותר

אבל לא היה צורך.. כי זה ממש מחוץ לטווח המחירים שלו.. E4C נמכרות ב200 דולר בדר"כ, אפילו פחות.. זה לא מחיר רשמי, אבל זה המחיר שקיים. לאטימוטיק יש את הER-6 במחיר הזה.. וב250$ את הER-4

..

לא אמרתי שלא פירטת פשוט לא ממש עשית הפרדה וזה מובן כאילו שכל האוזניות האלה הן באותו טווח מחירים, מה שלא נכון אבל בקטנה.. ו"אבל לא היה צורך.. כי זה ממש מחוץ לטווח המחירים שלו.." - הוא לא נתן תקציב..

TheRealDeal

New member
צודק ../images/Emo3.gif

אבל תיארתי לעצמי שאין לו תקציב טוב במיוחד... קודם כל הוא מחפש אוזניות שהוא ראה בגלריה.. בלי קשר למחיר שלהן, בדר"כ מי שיש לו תקציב סביר יודע על מה הוא מדבר, ולא ילד על אוזניות רק בגלל המראה שלהן... אבל מה אני יודע?
צודק.. לא עשיתי הפרדה.. אבל שטויות.. אם הוא יתן תקציב הוא יקבל הפרדה ויבין את ההודעה שלי.. סתם זרקתי דגמים כמו האחד שהגבתי לו

זה לא ממש מראה..

זה יותר כמו סוג.. אחרי שהוא יודע על מה מדובר אולי הוא יבקש מידע על עוד אוזניות מהסוג.. ואולי לא.. אבל מה אני יודע? :) P=

yuDa398

New member
אתם בכלל לא הבנתם אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif|

אני בכלל התכוונתי לשאול איך קוראים לסוג האוזניות! לא לדגם! נכון שיש כל מיני סוגים: עורפיות, עם קשת ...... אז רציתי לדעת מה השם של הסוג הזה (האוזנייה עם הדבר הבולט הזה שנכנס טוב לתוך האוזן) ודרך אגב TheRealDeal. אל תסיק מסקנות כל כך מהר. אני לא "ילד על אוזניות רק בגלל המראה שלהן" ועם כל הכבוד התקציב שלי מאוד סביר ואפילו יותר. רק תזכור לפעם הבאה תודה וביי

TheRealDeal

New member
in-ear או canal phones

וכל מיני קומבינציות ^.^ אבל השם הכללי הוא in-ear, והרבה מתבלבלים ביניהם לאוזניות כפתור - שים לב

orimaor

New member
הייתי מציע לך לרסן את עצמך

צר לי מאוד להודיע לך אדוני הנכבד סאונד זה לא משהו שמשהו מתחום ביקורות בתחום הMP3 יכול לקבוע. אין בנושא הזה מבין ולא מבין כול אחד יכול להגיד מה נשמע לו יותר טוב. מה שאתה מדבר זה שטויות שמבוססת כנראה על ביקורות באינטרנט. תמיד יש אנשים שלא יהיו מרוצים. תיתן להם גם הE5C והם לא יהיו מרוצים. אני לא שמעתי את ה2 אבל את ה3 שמעתי והם די טובות. את השארפ לא שמעתי ולא ראיתי. ושוב מי אומר לך נחשבות ליתר טובות? אתה בעצמך שמעת אותן? אם כן אז תכתוב מה שאתה רוצה אם לא אז עדיף שלא תכתוב כלום. ב81 ריסנו את הבאסים לעומת ה71. ולכותב ההודעה הראשית באמת כדי שתכתוב מחיר כי המחיר נע בין 20+ ל800 דולר אז במקום שניזרוק כן סתם שמות תגיד בערך מה אתה מחפש.

TheRealDeal

New member
אתה ניסית את הSHURE למיניהם?

אתה צודק.. הגזמתי.. לכל אחד יש טעם שונה בסאונד.. אבל כשמוציאים סכום כזה על אוזניות (אפילו שהוא לא גבוה מדי) ואין אפשרות ממש לנסות אותן לפני, הייתי מסתמך יותר על הכותבים בhead-fi איזה אוזניות יותר מומלצות לסגנון מוזיקה שאני שומע.. זה עדיף מלקנות על עיוור, לא ככה? אני אישית לא יודע אם להמליץ על הEX81 או לא.. אני דיי מרוצה מהן אבל יש לי בעיה עם הבאסים שלהם, פשוט לא נשמע לי מספיק צלול וברור, ולצערי אין לי עכשיו כסף להשקיע באוזניות, יש לי דברים יותר חשובים לפי דעתי להוציא עליהם כסף שדיי קשה להרוויח בגילי.

היי היי! אני צריך עזרה../images/Emo70.gif

אז ככה- אני מחפש אוזניות בסגנון הסוניEX81\71. בהתחלה חשבתי להזמין מחו"ל, אבל זה כנראה לא שווה את זה. מישהו יודע מה המבחר שיש לי בארץ סביב ה300 שקל? קחו בחשבון שאני מחפש כאלה שיכנסו לאוזן. תודה!

TheRealDeal

New member
יש את הEX81 ב300 ש"ח

בBUY4LESS, זה לא ייצא הרבה יותר משתלם להזמין מאודיוקיובס נגיד.. כי הם מוכרים את הגרסא היפנית שהיא יותר יקרה.. אבל אותו הדבר, היא לא טובה יותר. Sharp MD33 מwww.audiocubes.com אתר מעולה, שולח בזול והמשלוח מגיע תוך 4 ימים לארץ. האוזניות עולות 45 דולר, ומשלוח בערך 10.

למעלה