שאלה בקשר לאוירה שנותנים נרות

pumpkin

New member
שאלה בקשר לאוירה שנותנים נרות

אנחנו מתחתנים בחנוכה רציתי שבמהלך החופה כל אורך יקבל נר שאותו הוא ידליק וכך תיוצר אוירה רומנטית ואפילו קדושה אמא שלי חושבת דוקא שהדלקת הרבה נרות קשורה לקונוטציה של יום זכרון כלומר של אבל מה אתם חושבים ?

pumpkin

New member
חשבתי בכלל לחלק רק סופגניות ../images/Emo6.gif

גם טעים וגם זול ...

אוקי הנה רעיון..

פמפקין ההפקה: את יכולה לנסות לשלב את החג כחלק מתהליך העיצוב וזה אומר: לא לחלק לאנשים בכניסה נרות אלא לשים על כל שולחן קבוצת נרות מאוגדים. להחליט מראש שהעיצוב של האולם יהיה בסימן חנוכה וזה אומר: מפות לבנות או כסף או זהב..אגודת נרות בכסף או זהב קשורים בבד נוצץ כלשהו.. לפזר מטבעות זהב או כסף משוקולד על השולחנות. תתייעצו עם הרב באיזה שלב של הערב מדליקים את נר החנוכה ולעשות הדלקת נרות משותפת. אני הייתי ממקמת את כל האורחים סביב השולחנות עם נרות בידיהם ואיזה יופי לראות את הכל באווירת חנוכה וכולם שרים מעוז...... אחשוב על עוד רעיונות של עיצוב האולם ואתקתק לך

pumpkin

New member
איזה כיף שבחרנו להתחתן בחנוכה ../images/Emo13.gif

אהבתי את הרעיונות שלך זה בדיוק מה שרציתי חתונה באוירת אור... התכוונת שיהיו נרות מאוגדים על השולחן ואז שאנשים יקחו אותם לחופה ? כי החופה היא לא איפה שהשולחנות,כך שאני לא רואה אופציה אחרת חוץ מאשר חלוקת הנרות ע"י חברותי החינניות. לגבי המטבעות שוקולד - רעיון גדוווול (התכונת לשים אותם כמו שזורקים פרחים יבשים על השולחן? ) רק מטעמי כשרות של המקום צריך לקנות שוקולד פרווה ועד כמה שאני זוכרת המטבעות של עלית הם חלביים יוו נראה לי שיהיה ממש יפה ומיוחד איזה רעיונות פשוטים ויפים אני ממש מתלהבת

אינצה

New member
לדעתי זה רעיון מקסים

בחתונה של חברים שלנו עשינו להם הפתעה וחילקנו לכל האורחים זיקוקים ובזמן החופה כולם הדליקו אותם והזוג שראה את כל הקהל עם הזיקוקים נורא התרגש. הנרות באותו אופן יוצרים אוירה מאוד נעימה ורומנטית, לכו על זה!

pumpkin

New member
הבעיה היא שזיקוקים נגמרים מהר

חשבתי על אופציה של זיקוקים אבל בעית התזמון נראתה לי בעיתית מדי כלומר אניפוחדת שכולם יהיו כבר כבוים ברגע הקריטי...

שושקה@

New member
ועוד רעיון - באווירת החג

אפשר שהקישוט על כל שולחן יהיה חנוכיה וכשתהייה הדלקת נרות משותפת כל שולחן ידליק את הנרות שלו - זה יכול להיות מקסים

pumpkin

New member
רעיון מדליק עד עכשיו היה לי בראש רק חנוכיה מרכזית אחת

אבל מאיפה אני אביא 30חנוכיות ?

שושקה@

New member
כמה אפשרויות

1. לקנות במקומות שמוכרים בסיטונות (לא בעיה למצוא) - משהו פשוט וזול. 2. להיות יצירתיים ולעשות, כמו שהיינו עושים בגן - עם קרש יפה ופקקים... או משהו בסגנון. 3. לאסוף 30 חנוכיות מקרובים/חברים וכדומה ואז כל הסיפור הופך ליותר מעניין ואישי. אבל יש סכנה שחלק יביאו מפלצות ענקיות וחלק יביאו חנוכיות פיציות.

אתי@

New member
הנה רעיון איך להשיג...

תסעו לדרום תל אביב, לאזור של כל בעלי המקצוע ושם תחפשי רתך שיסכים לייצר לך 30 חנוכיות ממתכת שחורה (זה מאוד אופנתי אצל הרתכים) במחיר נמוך. אל תיכנסי לחנויות, אלא ממש למקום שבו הם מייצרים. אולי יהיו לו גם כל מיני חנוכיות שהוא לא מכר בגלל פגם מזערי ואז הוא ייתן לך את זה כמעט בחינם... אצל בעלי המקצוע האלה גם תוכלי להתמקח על המחיר, לא תשלמי מע"מ ויהיו לך חנוכיות לתרום לכל הגנים ובתי הספר של הילדים...

והנה הרעיון שלי......

על כל שולחן.. כפיס של עץ טבעי(אפשר לקנות בהום סנטר) להדביק עליו עלים טבעיים ולרסס בספריי כספ או זהב. להדביק חתיכות של "ננס" קטנטנות בזהב או בכסף ובתוך זה לתקוע את הנרות. ברור? אם לא אנסה להסביר בפירוט. דבר נוסף, כדי שזה יהיה מעניין.. אפשר לקנות רשת לולים או רשת מתכת לחלונות לקמט אותה ולהניח בתוך זה את החנוכיה.

צמר פלדה כזה לכלים......

והפרסומת : ננס, ננס, אל המטבח נכנס... עושה לך טוב עושה לך רע ננס..ננס.

pumpkin

New member
כנראה שיש לי דימיון מוגבל ../images/Emo12.gif

וחוץ מזה חוסר הבנה בכמה מושגים: מה זה בדיוק כפיס של עץ טבעי ? הדבר היחיד שחשבתי שאת מתכונת אליו הוא מתקן למפיות ... איך הננס משתלב בכל זה... אני צריכה הסבר לפשוטי העם...

שושקה@

New member
ניסיון להסביר

כפיס עץ = קרש קטן ויפה (אפשר בסגנון טבעי ואפשר משהו מהוקצע עם לכה) ננס = צמר פלדה. פקעות קטנות של צמר פלדה שמשמשות בתור בסיס לנרות. אפשר גם פקקים של בירה או בתי-נר מחימר (כדורי חימר עם חור לנר)...

pumpkin

New member
תודה לכולם על הרעיונות ../images/Emo23.gif

יש לי עוד זמן בשביל העיצוב ואני אתחיל להתעסק בזה רק באמצע אוקטובר כשנחזור מחו"ל . זה יהיה חודשים לפני החתונה כך שזה נראה לי מספיק זמן. אני לא רוצה לבלבל לכם יותר מדי את המוח כרגע כי אני מפחדת שעד שאני אחזור אני אשכח כל מה שהסברתם לי.

למעלה