שאלה בקשר לאוכל

gustvis

New member
שאלה בקשר לאוכל

שלום כשהייתי קטן אבא שלי היה מכין חצילים בחומץ כמו שמגישים בהמון מסעדות בארגנטינה. אבא שלי כבר נפטר ונשארתי עם החשק לחצילים המעולים שלו אני מנסה למצוא את המתכון, נראה לי שזה על בסיס צ'ימיצ'ורי.אני רק זוכר שהוא קודם היה מבשל את החצילים במים ואז הם היו יושבים במקרר כמה ימים עם הרוטב עד שהם היו מוכנים. בכל אופן אם מישהו פה יודע איך מכינים, אשמח לקבל את המתכון תודה.
 

InFecTeD LOVER

New member
אמא שלי היא המתכון המהלך למעדן הזה!

אם אתה עוד פה, ועוד רוצה, אני אשאל אותה.
 

gustvis

New member
כן אני עדיין פה ואני עדיין צריך את המתכון

אשמח מאוד אם תשיגי לי את המתכון תודה!
 

MANGABA

New member
ואם בענייני מתכונים אנחנו- אלפחור!../images/Emo71.gif

לאחרונה הופיע אצלי בבית במתכון מ ע ו ל ה ממליצה בחום! ואם לא בא לכם לטרוח ולהכין לפחות תענו את הקיבה בצילומים המגרים ממש כאן!
 
חמותי בביקור בארץ../images/Emo9.gif... בזכותה קבל מתכון

BERENJENAS EN ESCABECHE חותכים חצילים בשמיניות. מרתיחים אותם בכמות של מים שתכסה אותם כליל + כוס חומץ + עלה דפנה, במשך 5 דקות (עד שיהיו טיפה רכים, לא רכים מידי.) מסננים אותם ומקררים אותם. מכניסים בצינצנת זכוכית, מסדרים אותם בשכבות. אחרי כל שכבה מוסיפים שמן, פפריקה, אורגנו ושום חתוך. סוגרים את הצנצנת, מכניסים למקרר. ניתן לאכול במשך 3 שבועות מבלי שיתקלקל.
 
למעלה