שאלה בקשר לאולימפיאדה שמסתימת היום

שאלה בקשר לאולימפיאדה שמסתימת היום

האם רק הוֹמוֹ סַפְּיֶנְס יכול לעשות את מה שעושים במשחקים האולימפיים? או גם מינים אחרים של אדם(מהוֹמוֹ אֶרְגַּ‏סְטֵר והלאה) יכלו לעשות את זה אני מתכוון בעיקר להתעמלות אתלטיקה שחייה התעמלות אמנותית וכ' דוגמה האם מינים אחרים יכלו לשחות האם הם יכלו להטיל כידון לרוץ מהר רק עם שני רגלים בלי לאבד את שיווי המשקל האם נקבה ממין אחר יכלה לעשות תרגיל על המקבלים המדורגים וכ'
אם כן אם היה אפשר אולימפיאדה כזאת עם עוד מיני אדם איזה מין היה זוכה ברוב המדליות
נ.ב יש הסבר למה חלק גדול מהאצנים המהירים הם כהה עור

Sophalin

New member
בהתחשב בזה

שהאדם הוא היונק היחידי שהולך על שתיים, אני מניח שרוב היונקים מאוד יתקשו לעשות את מה שהאדם עושה

מצד שני כמה גבוה שהאדם יכול לקפוץ - כמעט כל בעל כנף שיכול לעוף יכול להגיע גבוה יותר...

Sophalin

New member
הא רגע עכשיו הבנתי את השאלה

מאחר והמינים האחרים של האדם לא קיימים יותר - אנחנו קצת נתקשה לענות על השאלה הזו כמו שצריך

סביר להניח שלפחות חלק - יכולים באופן טכני להניף כידון, ליידות פטיש, לקפוץ לגובה וכו'.

האם הם יכלו להגיע לשיאים שקבע ההומוסאפיאנס - זו חידה שאת תשובתה כנראה לעולם לא נדע.

אלה אם נצליח לזשחזר במה ממיני האדם

אני שמעתי שרוצים לעשות את זה עם הנאנדרטלים

Sophalin

New member
אולי כדאי להתחיל עם משהו קצת

יותר פשוט.
למשל חיידקים...

לגבי כההי העור:

כנראה שזה משום שמוצאם במקום בו עד לא מזמן כושר גופני מהסוג הזה היה חיוני כדי לשגשג, בניגוד לאדם הלבן שמשתמש בתחבורה מודרנית לאורך הרבה יותר דורות

למעלה