שאלה בקשר לאוסף החדש של פינק פלויד

B a z a

New member
שאלה בקשר לאוסף החדש של פינק פלויד

בטח יש על זה כבר דיונים, מצטער שאני פותח ת'רד חדש. האוסף הזה לא משתלם לקנייה למי שכבר יש את רוב/כל הדיסקים של הלהקה, וגם למי שאין - שווה לו יותר לקנות אותם אחד-אחד, זה יותר זול. אבל חשבתי על משהו אחר - אם זה מהדורה מוגבלת - אולי כדאי לקנות את האוסף, לא לפתוח אותו ולשמור אותו 5-10 שנים, ואז הוא יהיה שווה הרבה הרבה יותר ממה שאפשר לקנות אותו עכשיו. זה נשמע לכם הגיוני או שאני הוזה? שמעתי שהוציאו אוסף של הסטונס לפני כמה שנים ועכשיו הוא שווה הרבה מאוד כסף.... אבל אולי אני טועה.

FunkyMonk

New member
זו השקעה אמיתית

זה בהחלט הצפי. אם לא תפתח אותו, המחיר שלו יכול לקפוץ גבוה מאד. הוא יצא במהדורה מאד מוגבלת (עשרות אלפי עותקים). אני מניח שתוך עשר שנים המחיר שלו יעלה פלאים, במיוחד אם אתה משאיר אותו סגור. אבל השאלה היא - האם אתה באמת מוכן להוציא 1000 ש"ח ולחכות 10 שנים בשביל למכור את המוצר ביותר?

מסכימה לגמרי

האוסף הזה נועד רק לאספנים, ובתור מתנה לכריסמס לאוהדים ממש ממש שרופים. הערך של הקופסה יעלה עם השנים, במיוחד אם לא נפתחה, אבל התשואה לא תהיה גדולה, כי זה לא מוצר "נדיר" ממש. לא שווה להשקיע באיזה רמברנדט קטן במקום?

B a z a

New member
את רמברנדט אני לא מכיר

את פינק פלויד אני מכיר ואוהב.

B a z a

New member
אני יודע מי זה

אבל אני לא מכיר כמעט ציורים שלו, לעומת פינק פלויד, שאני מכיר כמעט את כל החומר שלהם, הרבה יותר כיף שיהיה לי אוסף של פינק פלויד, אפילו שאני לא אשתמש בו.

למעלה