שאלה בקשר לאופני ספינינג ביתיים

שאלה בקשר לאופני ספינינג ביתיים

שלום רב האם מישהו יכול לתת לי המלצה לאופני ספינינג ביתיים? מבחינת חברה, דגם, איפה ניתן לקנות? ראיתי אופני ספינינג של GENERAL IMPORTANT. פשוט לא יהיה לי זמן לעשות ספינינג במועדוני כושר עקב לימודים מלאים+2 עבודות. אז כך בזמני הפנוי אוכל לעשותבבית. ברור לי שזה לא אותו דבר בלי מדריך מניסיון אבל אין ברירה. אשמח להמלצות.,

אלה הפרטים של האופניים

חברת אימפורט ספורט בע"מ מציעה למכירה: אופני ספינינג חצי מקצועיות עם גלגל תנופה במשקל 18 ק"ג · דגם זה מותאם לעבודה ביתית שקטה וחלקה · שילדת מירוץ חזקה בעלת מבנה יציב ועמיד · דגם בלעדי עם צג דיגיטלי מובנה · מושב מירוצים מיוחד מתכוונן אנכי ואופקי · התאמת דרגת הקושי למבנה האימון · רכיסת נעל מובנת בפדלים · כידון כפול מתכוונן עם ציפוי מונע הזעה. מכירות פומביות מכירות פיצוץ המכרז החדש רשימת כל המוצרים מכירות לפני סגירה העמוד האישי

Tami661

New member
כאלה מעצבנים החרטטנים האלו../images/Emo46.gif

כאילו מה עכשיו? אופני ספינינג בלי שילדה חזקה? ממה? מפלסטיק? מה זה בכלל "שילדת מירוץ" ומי צריך אותה כשהאופניים לא משתתפות בשום מירוץ (אלא אם מדובר ב"מירוץ לדירה" ואז כדאי שיציעו עם זה גם את רמי המתרונן). "התאמת דרגת הקושי למבנה האימון"... שאני אמות
מה שנקרא: "שיא הטמטום"!!! אולי הם יכולים לייצר בהזמנה דגם מיוחד של אופני ספינינג בלי אפשרות התאמה של דרגת הקושי ל...? והשיא? "אופני ספינינג חצי מקצועיות"... הטעות נפוצה, אבל רבאק... כשמחליטים לעלות לשידור, צריך קצת יותר תשומת לב (מקצועיים חבר'ה!) בקיצור איש הפיל חמודה... לדעתי כדאי שתלכי על אופניים משומשים במצב טוב. תבדקי בלוחות האינטרנטיים, היה כאן לפני כמה ימים גם איזה יגאל אחד שפירסם מודעה, או שתתקשרי למכון אצלנו - יש להם גם חדשים וגם משומשים (03-9333302).

תודה רבה.שאלה נוספת היא..

האם אתם רואים את זה כמשהו טוב לעשות? לקנות אופני ספינינג??? אני יודעת שזה שונה ביותר ללא מדריך. הבעיה הי שהסתכלתי על מערכת השעות שלי, על 2 העבודותשלי שע השנייה אני אקבי פרטים בקרוב..לא יהיה לי זמן לבזבז בהליכה למכון כושר-אני לא ניידת עם רכב וכל דבר לוקח המון זמן באוטובוסים+יש גם עבודות להגיש וכו'... מה הייתם עושים במקומי? ואגב תמי, מה שם המכון? סתם לידע כללי.

Tami661

New member
תשובות מכל ה-../images/Emo23.gif

1. אני באמת באמת לא מאמינה בספינינג בבית. ממש לא! כ"חובבת" ספורט מושבעת גם אני ניסיתי בעבר את אופציית רכישת המכשירים (לא ספינינג, אבל על אותו עיקרון) על מנת פה ושם לחסוך לי זמן... חסכתי המון זמן
פשוט התייאשתי כעבור שבועיים ולא עשיתי כלום. מזל שזה לא היה במקום מנוי במכון... אין מה לעשות יקירתי, צריך פשוט להתאמץ ולמצוא את הזמן להגיע למכון. אל תחשבי במושגים של "ביזבוז זמן" אלא שהמטרה מצדיקה את האמצעים. במקומך, הייתי מוצאת את המכון שמאפשר לי את מגוון השיעורים גם בשעות פחות קונבנציונאליות ומתאימה לעצמי את המערכת. המון סטודנטים וצעירים בסיטואציה שלך מצליחים לשלב לימודים + עבודה + ספורט. 2. שם המכון שאני מנויה בו הוא: בועז ספינינג סנטר (צירפתי לך קישור). 3. אם את צריכה למישהו שיתן לך את הדחיפה ויעזור לך לשתות מכוס התרעלה
... אני בכיף אעשה זאת
- רק תאשרי לי במסר

היי תמי

תראי, אני לומדת בבר אילן ותאמתי כמובן את המערכת עם העבודה. אני גרה ביפו ואני עובדת 4 פעמים בשבוע+לימודים באותם ימים ואני מסיימת ללמוד בשש בערב ויש ימים בשמונה. הבעיה היא, שאין לי על יד הבית מכון כושר שמשלב גם בפינינג. בדקתי בכמה מקומות ואין הרבה כאלה שנותנים שיעורי ספינינג מאוחר בלילה. אני מאוד רוצה ללכת להתאמן במכון. ברור שזה שונה ביותר. אין לי שמץ של ספק. לכן שאלתי מה לעשות.. אני באמת עובדת עצות אבל אני אבדוק עוד כמה מקומות. מודה לך על האתר. אני מנסה לפתוח את הלינק אבל לא מעלה לי כלום-רק דף שיש בו כיתוביות כמו:דף בית, פרופיל וכו'. כשאני לוחצת עליהם לא מופיע כלום...לא ברור לי למה..

למעלה