שאלה בקשר לאחסון עוגיות עם בצק סוכר-
שלום לכולם, מחר (יום ראשון) בצהריים אני מתכוונת לאפות עוגיות אותן אקשט עם בצק סוכר. העוגיות הן ליום שני בצהריים, אבל לצערי אני צריכה לקחת אותן איתי מהבוקר. אז כמה דברים שאני רוצה לברר- אחרי שאני אקשט את העוגיות עם הבצק סוכר, להשאיר אותן לייבוש בלילה באוויר (כלומר לא בכלי סגור) ? אני יודעת שהבצק צריך להתייבש אבל עד עכשיו כשציפיתי עוגות הן לא התקלקלו כי הבצק סוכר אטם אותן, אבל העוגיות לא יהיו ממש מצופות בבצק, רק קישוטים לא גדולים. שאלה נוספת- כשאני אקח את העוגיות ביום שני, אני חושבת שאשים אותן בקופסא סגורה (הכי נוח) אבל לא יקרה כלום לבצק? הוא לא יזיע? תודה ושבוע נהדר לכולם
שלום לכולם, מחר (יום ראשון) בצהריים אני מתכוונת לאפות עוגיות אותן אקשט עם בצק סוכר. העוגיות הן ליום שני בצהריים, אבל לצערי אני צריכה לקחת אותן איתי מהבוקר. אז כמה דברים שאני רוצה לברר- אחרי שאני אקשט את העוגיות עם הבצק סוכר, להשאיר אותן לייבוש בלילה באוויר (כלומר לא בכלי סגור) ? אני יודעת שהבצק צריך להתייבש אבל עד עכשיו כשציפיתי עוגות הן לא התקלקלו כי הבצק סוכר אטם אותן, אבל העוגיות לא יהיו ממש מצופות בבצק, רק קישוטים לא גדולים. שאלה נוספת- כשאני אקח את העוגיות ביום שני, אני חושבת שאשים אותן בקופסא סגורה (הכי נוח) אבל לא יקרה כלום לבצק? הוא לא יזיע? תודה ושבוע נהדר לכולם
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)