שאלה בקשר לאיזה פרק

Wish Master13

New member
שאלה בקשר לאיזה פרק

אני זוכר שהיה פרק שבסופו הם עברו בפורטל והגיעו לעולם שיש צונאמי ענקי ואז נגמר הפרק. למישהו יש מושג איזה פרק זה? תודה.

nick at noon

New member
הרגע שודר

ושידור חוזר מחר בבוקר. ומה שאמור להיות הפרק שממשיך אותו, כלומר איך הם יוצאים מעולם הצונאמי שודר שלא ברצף כבר ביום חמישי. אפשר לראות שם שבתחילת הפרק הם לובשים אותם פרקים שהם לבשו בסוף הפרק עם הצונאמי.

Wish Master13

New member
אבל פרק עצמו שהם בעולם של הצונאמי

אין, או שלא שידרו אותו או שלא עשו פרק כזה?

Neta20B

New member
יש המשך (ואולי גם ../images/Emo58.gif)

ואם היית קורא את ההודעה של nick at noon שוב היית רואה שהוא ענה בדיוק על זה, שההמשך שודר בפרק של יום חמישי. ואני לא יודעת אם זה ספוילר או לא, אבל ההמשך היה קצר מאוד ולא משמעותי בכלל בפרק..

nick at noon

New member
זה כבר לא ספוילר

מפני שזה כבר שודר בAXN וכן בדיוק כמו שאמרתי. הפרקים שודרו לא בסדר הנכון: הפרק ששודר ביום חמישי היה צריך להיות משודר אחרי הפרק ששודר ביום ראשון. ופירוט: בפרק של יום ראשון הם היו בעולם של היפים. במהלך הפרק קווין משיג לפרופסור חולצת היפים ורודה. רמברנט שמבלה את הלילה בבית של אשתו בורח משם עם חלוק אדום מוזר. בבגדים האלו הם גולשים ומגיעים לעולם הצונאמי. הפרק ששודר ביום חמישי מתחיל בכך שהם על גג של בנין גבוה והכל מסביבם מלא מים (אני מניח שהם נכנסו לבנין שהם היו לידו וטיפסו במדרגות מהר) ואז הם קופצים למערבולת ונוחתים בתוך מזרקה בעולם שנשלט על ידי הבריטים. אפשר לראות בברור שרמברנט לובש את החלוק האדום והפרופסור את החולצה הורודה. ואפשר לראות את בכל פרק! מפני שהקטע הזה שכולם עומדים בתוך המזרקה הוא חלק מהתמונות שרואים במהלך הקרדיטים שבהתחלה.

Fairywitch

New member
זה היה בפרק הראשון/פיילוט, לא?

ואגב- מה היה היום? לא ראיתי

Fairywitch

New member
זה עם ההיפים?

אני מתה על הפרק הזה והייתי בעבודה
מחר בבוקר שידור חוזר, לא?

rocket

New member
כן, זה הפרק.

גם אני מאוד אוהבת אותו . ואכן - מחר בתשע ומשהו בבוקר שידור חוזר.

Fairywitch

New member
אכוון את הוידאו-

ממש אתמול עניתי כאן למטה שזה אחד הפרקים האהובים עליי

Fairywitch

New member
לגבי הפרק עם ההיפים-

לא ספוילר, שודר אתמול- אז רגע! בעצם זה הפרק שבא לפני הפרק שבו הם נמצאים על שפיץ של מבנה שנשאר מעל המים בסן-פרנסיסקו?

rocket

New member
אין לי מושג .......

זה היה מוזר גם לי, פתאום ראיתי אותם עם בגדי ההיפים ולא הבנתי איך זה קרה 0.0

Fairywitch

New member
לבגדים לא שמתי לב../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif

רק בסוף הפרק היום קישרתי שזה בטח קדם לקטע ההוא
תמוה

GrandPrix2006

New member
הם עשו שם כמה שינויים

חלקם לא ברורים. הפרק Last Days עם האסטרואיד היה בכלל אמור להיות פרק 6 בעונה הראשונה ולא 4. כנראה שכל השינויים האלה באו משיקולים של הרשת ו/או המפיקים.

GrandPrix2006

New member
ומסתבר שרשת FOX לקחה את הפרקים

ושינתה להם לגמרי את הסדר במטרה לבנות קהל צופים לסדרה. בגלל שזו הייתה סדרה חדשה הם לקחו את הפרקים היותר חזקים ושדרו אותם בהתחלה ואת הפרקים הפחות חזקים לטענתם הם העבירו ליותר מאוחר. יוצרי הסדרה אמרו שזה בסוף עבד לטובתם.

למעלה