שאלה בקשר לאייריבר

weird dust

New member
הם מאוד דומים

אפילו זמן הבטריה זהה. אני לא יודע מה ההבדלים.

OrlyNL

New member
הלו!! מה זה אייריבר??

רק תגיד, אני אשלח לך אייפוד. בוגד

stardust19

New member
אם היו מוכרים פה MAC במחיר של ארה"ב

הייתי קוה לא רק את המחשב אלא גם את אייפוד ועוד הרבה תוספות. בכללי אייפוד יותר מידי לבן בשבילי..חחח סתם

matke

New member
דוגרי זה ככה.

מי שקונה מק ישר קונה איפוד ומי שקונה איפוד ישר קונה מק.

weird dust

New member
"באין ציפור שיר, גם העורב זמיר"

אני נותן דעה אישית: (לא לקחת את זה מעבר בגלל שאני מנהל את הפורום). כיום לאייפוד יש נגן פלאש מאוד מינימלי, אין לו מסך. מסך בשבילי זה דבר ממש ממש חשוב! הנגן ניראה כמו מסטיק וכניראה פועל על לימון. זמן הבטריה שלו היא רק 12 שעות לעומת 40! שנותנים מתחריו מתחילת הדיון. הוא יותר קטן זה נכון אבל הוא מאוד מינימלי, כמו כן הנגן אינו תומך בהרבה סוגי קבצים. מה שאני יכול כן להגיד לטובת האייפוד שאפל - הוא בעל איכות הקול הכי טובה כניראה בגלל מעבדים חדשים שהותקנו בו (או משהו כזה).

matke

New member
והוא מאוד מאוד קל

למרות שאני הייתי לוקח בתור חיסרון.. (אני חייב להרגיש שהנגן אצלי
)

ראיתי אותו בחנות

זה מאוד דומה לתמונה. רק שבמציאות הוא נראה אפילו פחות שימושי. כשראיתי אותו חשבתי ישר "הנה חתיכת פלסטיק עם עיגול! לא שימושי במיוחד :/"

OrlyNL

New member
וואו, לקחתם אותי ברצינות...

כותב ההודעה הראשית הוא אח שלי. סתם צחקתי איתו... בקשר לאייפוד, למה ההודעה שלך מתייחסת רק לאייפוד שאפל? אתה קצת מטעה אנשים כשאתה אומר שלאייפוד אין מסך. רק לאייפוד שאפל אין מסך, לכל שאר הדגמים כן יש. אבל אני באמת משוחדת ובאמת שאין לי כוח להיכנס לויכוח הזה. שכל אחד יקנה מה שמתאים לו...

weird dust

New member
אני לא מטעה

אני מדבר על נגן שווה ערך עם הנגנים שאחיך דיבר עליהם. כל הודעה כאן נילקחת ברצינות אלא אם כן ניכתב אחרת. את ההית המנהלת של פורום אייפוד לתקופה מסויימת ועזבת משום מה, יש לך אייפוד דור ראשון לא? יש לך גם מאק (וניהול בפורום מאק). אני מאמין שזה למה את מדברת בעדם
אני בסוף קישרתי גם לאתר של איפוד שאפל ובמשך כל ההודעה דיברתי רק על השאפל! אני שמח שיש כאן גם אנשים שאוהבים את האייפוד כי כאן הם מתחילים להיות נדירים
(זה די בהומור)

OrlyNL

New member
היה לי אייפוד דור ראשון

נתתי אותו לחבר וקניתי אייפוד מיני. האייפוד הראשון עדיין עובד כמו פנתר (עד כמה שידוע לי). אני אכן מנהלת פורום מקינטוש, ולכן אמרתי שאני משוחדת
אכן הייתי בעברי מנהלת פורום אייפוד, ועזבתי כי 99 אחוז מהשאלות שם נוגעות לפיסי, ואני פשוט לא מתמצאת באייפוד על פיסי. בכל מקרה, ממש במקרה נכנסתי לפה, בעקבות ההודעה של אחי. יש לכם אחלה פורום, עלו והצליחו

למעלה